Haberler

Gaziantep'te de Merdivenler Gökkuşağı Rengine Boyandı

GAZİANTEP (İHA) – İstanbul'da merdivenlerin gökkuşağı rengine boyanmasının ardından Gaziantep'te de merdivenler gökkuşağı rengine boyandı.

GAZİANTEP (İHA) – İstanbul'da merdivenlerin gökkuşağı rengine boyanmasının ardından Gaziantep'te de merdivenler gökkuşağı rengine boyandı.

Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Gaziantep'te de Yeşilsu Meydanı'nda bulunan merdivenler gökkuşağı rengine boyandı. Esnaf, merdivenlerin kimi boyandığı hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi.

Vatandaşlar ise gökkuşağı rengine boyanmış merdivenlerin ne amaçla boyandığını bilmediğini ama Dünya Barış Günü sebebiyle boyanabileceği tahmininde bulundu.

Ahmet Yanık isimli bir vatandaş, tam bir fikrinin olmadığını belirterek, "Bildiğim kadarıyla 'Dünya Barış Günü nedeniyle boyanmış ama tam bir fikrim yok. Dünyada savaş olmazsa iyi olurdu. Merdivenlerin boyanması güzel olmuş" yorumunu yaptı.

Emre Şahin isimli vatandaş ise merdivenlerin boyanmasına ilişkin, "Neden boyanmış bende tam olarak bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla Dünya Barış Günü nedeniyle boyanmış. Güzel olmuş. Gök kuşağı rengine boyanmış, beğendik" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Barış Günü Gaziantep İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title