Haberler

Feshane'de Düzenlenen "Çankırı Tanıtım Günleri" Sona Erdi.

Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, İstanbul Çankırılılar Vakfı ve Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) işbirliği ile Feshane'de düzenlenen ve 4 gün boyunca devam eden "Çankırı Tanıtım Günleri" sona erdi.

Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, İstanbul Çankırılılar Vakfı ve Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) işbirliği ile Feshane'de düzenlenen ve 4 gün boyunca devam eden "Çankırı Tanıtım Günleri" sona erdi. Beklenen üzerinde ilgi gören etkinlikler kapsamında 150 bin ziyaretçi stantları gezdi.

Çankırı tarihinde ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirten Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti. Tanıtım günlerini geleneksel hale getirmeyi planladıklarını dile getiren Vali Özcan, "İl olmasına rağmen hem hemşerilerimiz hem de İstanbullular, Çankırı Tanıtım Günlerine büyük ilgi gösterdi. Güzel bir ekip çalışması ile başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Gelecekte daha büyük organizasyonlar yapılabileceğini de göstermiş olduk. Ben tanıtımın bize katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise hemşerilerinin sıla özlemlerini giderdiklerini belirterek, programların dolu dolu geçtiğini ifade etti. Çankırı Belediyesi tarafından hazırlanan stantta en çok ilgiyi yöresel kıyafetler ile el sanatlarının gördüğünü aktaran Dinç, "Biz belediye olarak, kültürümüzde, tarihimizde, geçmişimizde ne varsa onu yaşatmayı hedefliyoruz. Geçmişten aldığımız dersler, geleceğimize ışık tutuyor. Bu programda memleket hasreti çeken hemşerilerimizin özlemlerini giderdik ve tanıtım için atağa geçtik. Umarım Feshane'den yaktığımız tanıtım ateşi tüm Türkiye'yi saracak" dedi.

İstanbul Çankırılılar Vakfı ve Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş da tek amaçlarının Çankırı'yı kalkındırmak olduğunu ifade ederek, bu tür programların birlik beraberliğin yanında ekonomiye de faydalı olacağını kaydetti.

Ziyaretçi akınına uğrayan Feshane'deki programlara, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile çok sayıda siyasetçi, bürokrat STK temsilcisi ve Çankırılılar katıldı.

Çankırı'nın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile yöresel ürünleri sergilendiği etkinliklerde ayrıca, İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonunda 'Çankırı Yatırım Zirvesi' toplantısı gerçekleştirildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahdettin Özcan İrfan Dinç Çankırı Yerel Haberler

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Bakmadan Geçme

Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi 26 Mayıs hangi burç? 26 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Mayıs tarihi hangi burç olur? 26 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Öğretmenden en büyüğü 12 yaşında 6 kız öğrenciye cinsel istismar! Çocukların anlattıkları tüyler ürpertti

Öğretmenden en büyüğü 12 yaşında 6 kız öğrenciye cinsel istismar! Çocukların anlattıkları tüyler ürpertti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title