Haberler

Eski Sanayi Sitesi'nde Tamamlanan 60 İş Yerinin Teslimi Yapıldı

Sivas'ta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 Eylül Eski Sanayi Sitesi'nde yapımı tamamlanan 60 iş yerinin teslimi yapıldı.

Sivas'ta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 Eylül Eski Sanayi Sitesi'nde yapımı tamamlanan 60 iş yerinin teslimi yapıldı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, sanayi sitesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, projeyi Özbelsan A.Ş. iş birliğinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Amaçlarının esnafı mülk sahibi yapmak olduğunu dile getiren Ürgüp, şunları kaydetti:

"Yıkımlar devam ediyor, yapılan her işin takdir edilmesi lazım. Sivas için en önemli faaliyetlerden biri imar revizyonudur. Kolayca cesaret edilemeyecek bir iş, biz de bu işe girdik. Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi de önemli bir proje. Bu projenin tamamını da hayata geçireceğiz. Hepsinin ihalesini yapacağız. Sivas için birliğimizi sürdürmek zorundayız. Bu nedenle sitenin adını 4 Eylül Birlik Sanayi Sitesi koyduk."

Ürgüp, projenin 2. etabının da bahar ayında faaliyete geçeceğini belirterek, belediyenin belirlediği iş yeri sayısının 180 olduğunu bunu 240'a çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun ise projenin 1. etabını kısa sürede tamamladıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından esnaflara tapu ve anahtarı teslim edildi.

Muhabir: Merve Topuz

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Ürgüp Eylül Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title