Haberler

Esgin Üçevler'de Seçim Ofisi Açtı

Üçevler Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılış töreninde konuşan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, “Ne yazık ki 26 yaşındaki genç Nilüfer aksesuar belediyeciliğiyle avutulmak isteniyor.

Üçevler Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılış töreninde konuşan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, "Ne yazık ki 26 yaşındaki genç Nilüfer aksesuar belediyeciliğiyle avutulmak isteniyor. 30 Mart, illüzyonun bozulma, gerçeklerin ortaya çıkma, Nilüfer'in 64 mahallesinin hizmet belediyeciliğiyle buluşma tarihi olacaktır" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Üçevler Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılış kurdelesini coşkulu kalabalığın alkışlarıyla kesti. Törene katılan kadınlara karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Esgin, Nilüfer'de kadının layık olduğu değeri göreceğini ve projelerinin tamamına kadın elinin değeceğini söyledi. 'Büyük Başkan' sloganlarıyla tezahürat yapılan Dr. Esgin, "Ne yazık ki, 26 yaşındaki genç Nilüfer, sadece billboard ve tabelalarla aksesuar belediyeciliğiyle avutulmak isteniyor. 30 Mart tarihi illüzyonun bozulma, gerçeklerin ortaya çıkma, Nilüfer'in 64 mahallesiyle hizmet belediyeciliğiyle buluşma tarihi olacaktır. Bu büyük zafer, sizlerin eseri olacak, 30 Mart akşamı bu büyük zaferi önce Üçevler Mahallesi'nde kutlayacağız. Sizlerin Türkiye'nin istikrarına çok büyük destek vereceğinize ben yürekten inanıyorum" diye konuştu.

"BAZI MAHALLELERİMİZE POZİTİF AYRIMCALIK YAPACAĞIZ"

Işıktepe, Minareliçavuş, Balat, Ahmetyesevi, Üçevler, Demirci ve Çamlıca'nın aslında modern bir kent değil de varoş bir görüneme sahip olduğunu ifade eden Dr. Esgin, "Ben bunu söylerken utanıyorum. Nilüfer'in 64 mahallesi hizmet belediyeciliğiyle buluşacaktır. Biz, bazı mahallelerimize bu anlamda pozitif ayrımcılık yapacağız. Biz sözlerimizi unutmuyoruz. İlk tematik parkımızı buraya yapacağız. Üçevler'in ulaşım ile ilgili meseleleri var. Geçtiğimiz dönemde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi'nin bütçesinin 6 katı hizmeti Nilüfer'e ayırmış ve bir çok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmuştur. Ama Nilüferlilerin büyük kısmı, tabela belediyeciliği yapılmadığı için bunları bilmiyor. Biz hizmet belediyeciliği yapıyoruz. Başkan Altepe'den terminal otobüsünün sözünü aldık. Bunun takipçisi de ben olacağım" diye konuştu.

"ESKİ BELDELERİMİZ 5 YILDIR HİÇ BİR HİZMET ALAMIYOR"

İki gündür Gölyazı, Akçalar, Kayapa, Hasanağa, Görükle, Göçmen Konutları ve Çalı'da vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Dr. Esgin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nilüfer Belediyesi'ne bağlanan bu eski beldelerimiz, son 5 yıldır hiçbir hizmet alamadıklarını söylüyorlar. Dün bine yakın hemşerimizle buluştuk. Dün akşamki seçim ofisimizde 600 kişi vardı. Çamlıca Mahallesi'nden 250 kişi gelmişti. Bu durumu görenler, AK Parti belediyeciliğinin Nilüfer'e geldiğini söylediler. En yüksek emlak vergisini Nilüferliler ödüyor. Peki bunun karşılığını hizmet olarak alabiliyor musunuz? O zaman 30 Mart tarihi hizmet belediyeciliğiyle buluşma tarihi olacaktır". - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Çamlıca Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title