Haberler

Erkal Ailesinin Acı Günü

Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçelerinde bulunan Kadıoğlu Otomotiv firmasının ortaklarından Erkan Erkal yakalandığı amansız hastalığa yenildi.

Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçelerinde bulunan Kadıoğlu Otomotiv firmasının ortaklarından Erkan Erkal yakalandığı amansız hastalığa yenildi. Erkal, Gönen ilçesinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığında toprağa verildi.

İlçenin sevilen iş adamlarından olan Erkal, iş hayatının yanı sıra Gönen ve Sarıköy çevresinde, okuldan, camiye, spordan çevreye birçok demokratik kitle örgütünde görev üstlenmiş yaşadığı toplumda özgün kişiliği ile tanınıyordu. 52 yaşında hayatını kaybeden Erkal, ikindi namazına müteakiben Gönen çarşı caminde kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına defnedildi. Erkal'ın cenaze namazına, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Kadıoğlu Bandırma Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title