Haberler

Erganispor'dan Destek Çağrısı

Güncelleme:

Deplasmanlı süper amatör futbol liginde şampiyonluk mücadelesini veren Erganispor'da kulüp Başkanı Ekrem Senvar, camiaya destek çağrısında bulundu.

Deplasmanlı süper amatör futbol liginde şampiyonluk mücadelesini veren Erganispor'da kulüp Başkanı Ekrem Senvar, camiaya destek çağrısında bulundu.

"Onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz"

Diyarbakır Süper Amatör Futbol liginde lider Bağlar Belediyesporun bir puan gerisinde kalan Erganispor'un kulüp başkanı Ekrem Senvar, "125 bin nüfuslu ilçemizde hiçbir kurum ve kuruluş desteği olmadan mücadele ediyoruz. Ligimizde birçok takımın olduğu gibi Bağlar Belediyesporda Belediyenin tüm imkanlarından faydalanıyor. Bizde kendi yağımızda kavruluyoruz. Erganispor grubunda onuruyla şampiyonluk mücadelesini veriyor. Asla şaibeye bulaşmadık ve bulaşmayacağız. Eğer, Erganispor şaibeye bulaşmış olsaydı, pilot takımımız Ergani Gençlerbirliği ile berabere kalmazdı. Bu da Erganisporun ne kadar onuru bir takım olduğunu ve de ne kadar doğru bir yol izlediğimizi gösteriyor" dedi.


"Belediyeler bize de destek versinler"

Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, "Ergani'de gençlerimize yıllardır hizmet ediyoruz. Son yıllarda Türkiye şampiyonlarında alt yapımızda önemli şampiyonluklar kazandık. Hem de imkansızlar içinde bunları başardık. Erganili olan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Sayın Fırat Anlı ile Ergani Belediye başkanımız Ramazan Katalmış'tan kulübümüzü sahiplenmelerini bekliyoruz. Yoksa her yıl belediye takımlarına büyük maddi destek sağlanacaksa bizim bu ligde mücadele etmemize gerek yok" diye konuştu.

"ASKF ile futbol il temsilcisi sadece seçimde gelmesinler"

Sarı -siyahlı Erganispor'un başkanı Senvar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bağlar Belediyespor ile amansız bir şampiyonluk mücadelesini veriyoruz. Bu konuda ASKF Başkanı Remzi Dayan ile Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl'dan daha duyarlı ve her takıma eşit mesafede olmalarını istiyoruz. Bağlar Belediyespor ile maçlarımız aynı saate oynansın istiyoruz. Geçen maçtan önce bizim maçımız önce oynanacaktı, yaptığımız itirazdan sonra karar düzeltildi. Artık herkes daha dikkatli olsun, kimse şaibeye meydan vermesin. Bu kurumlardan beklentimiz bizleri sadece seçim zamanı hatırlamamalarıdır."

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title