Haberler

Ekmen, Gençlere Vaatlerde Bulundu

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, Batman Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ekmen'den gençlere seçim vaadi.
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Terece ile Batman Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Resim atölyesindeki gençlerin çizimlerini inceleyen Ekmen, projeleri hakkında gençlere bilgi verdi. Gençler, uyuşturucu madde bağımlılığı ile etkin bir mücadele istediklerini söyleyip Belediye Başkan adayı Ekmen'den hem dinlenip hem kişisel gelişim imkânı bulacakları mekânlar, park ve bahçeler istedi. Gençlerin taleplerini not alan Ekmen "Batman'a bir gençlik merkezi yetmez, her mahalleye bir merkez yapacağız. Bizim 30 Mart sonrası göreceğimiz Batmanda temiz, bakımlı park ve bahçeler, her mahallede gençlerin arkadaşları ile buluşma noktası olan, keyifli zaman geçirecekleri Gençlik Merkezleri var" dedi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile imzaladığı iyi niyet sözleşmesini gençlere anlatan Emin Ekmen "Belediye meclisimizde gençlere yer vereceğiz, şehrin yönetiminde hem meclis bünyesinde hem de Gençlik Meclisi vb sivil toplum çalışmaları ile gençlerimizin de dâhil olmasını sağlayacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title