Haberler

Devrek Sosyal Bilimler Lisesi'nde Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Hz. Muhammed’in yıl dönümü nedeniyle Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” etkinliğinde davetliler maneviyatı doyasıya yaşamanın tadını çıkardılar.

Hz. Muhammed'in yıl dönümü nedeniyle Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen "Kutlu Doğum Haftası" etkinliğinde davetliler maneviyatı doyasıya yaşamanın tadını çıkardılar.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Sebahat- Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi'nde din görevlileri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri davetliler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde organize edilen etkinliğe saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlanırken, Din Kültürü Öğretmeni Refik Akpınar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması, ilahiler ile Devrek Mevlana Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen semazen gösterisi protokol ve diğer davetliler tarafından büyük beğeni gördü.

Düzenlenen etkinliğe; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, şube müdürleri, daire müdürleri, öğretmenler öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Program sonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ak Parti Ulupınar Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title