Haberler

CHP Yalova Belediye Başkan Adayından Ytso'ya Ziyaret

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini ziyaret etti.

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini ziyaret etti.

YTSO Meclis Salonu'nda kurul üyeleri ile bir araya gelen Salman, projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Yıllardır Yalova için projeler hazırladığını ve adaylığının gündeme gelmesi ile bu projeleri, konularında uzman isimlerle geliştirip yenilerini de ilave ettiğini dile getiren Salman, şöyle konuştu:

"Proje sayımız 100'ün üzerinde ancak seçmenin karşısına 40 projeyle çıkacağız. Tıp fakültesi, kongre ve fuar merkezleri ve yeni otobanın yapılmasından sonra ekonomik sıkıntılar yaşayan Bolu'nun çözüm için geliştirip hayata geçirdiği ve başarılı sonuçlar aldığı 'Bolu Highway Projesi' başta olmak üzere iş dünyamızı yakından ilgilendiren bazı projelerimiz var. Yalova'nın ekonomik, sosyal ve kentsel sorunlarını çözecek, kentimizi bir dünya kenti haline getirecek projelerimiz hazır. Sizlerle paylaştıklarım, kentteki ekonomiyi canlandıracak, istihdamı artıracak projelerimizden sadece birkaçı. Girişimcinin önünü, ufkunu açacak projelerle göreve talip olduk."

Ziyarette, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser hazır bulundu. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Vefa Salman Yalova Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title