Haberler

CHP Başkan Adayı Yıldırım: "Genel Başkanı, İstifaya Davet Etmedim"

CHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etmediğini konunun yanlış anlaşıldığını söyledi.

CHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etmediğini konunun yanlış anlaşıldığını söyledi.

Kastamonu'da CHP'nin 15 bin civarında bir oyunun bulunduğunu belirten Yıldırım, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 4 bin civarında bir oyda kaldıklarını ifade ederek, "Kastamonu'da 10 bine yakın CHP'li seçmen, MHP'ye oy verdi. Bunu kabullenemiyoruz. Genel Başkan, bozkurt işareti yaparak Kastamonu'da da Manisa'da da Mersin'de de İç Anadolu'da da çok yanlış algılandı. Bu işaret, bir kutuplaşmaya sebebiyet verdi. Bu işaretle CHP'li seçmeni, MHP'ye oy vermeye sebebiyet vermiştir. Buda doğru bir davranış değildir. İstifaya davet etmem söz konusu değildir fakat bunun hesabı genel kurultayda sorulacaktır" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Yıldırım Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title