Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki'ye Ziyaretler

Bazı kurum ve kuruluş temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Bazı kurum ve kuruluş temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Başkan Özhaseki'nin ilk ziyaretçileri, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Başak Güleser ve beraberindeki peyzaj mimarları oldu. Güleser, oda faaliyetleri hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgi verdi.

Ardından Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ve beraberindeki üyeler, Muhasebeciler Günü dolayısıyla Başkan Özhaseki'yi ziyaret ederek, hafta boyunca yapacaları etkinlikleri anlattı.

Özhaseki'ye, Kayseri'ye yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür eden Özsoy,

"Özellikle Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi, takdire şayan bir proje. Kayseri'nin vizyonu için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak odamıza da her zaman destek veriyorsunuz. Bunun için de ayrıca teşekkür ederiz. Biz de oda olarak şehrimizin menfaati için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Özhaseki de son yıllarda Kayseri'de işlerin çok iyi gittiğini ifade ederek, Kayseri'nin gerek ekonomik gerek sosyal alanda birçok şehre göre çok daha iyi durumda olduğunu söyledi.

Kayseri'de yaşanan olumlu gelişmelerin herkese fayda sağladığını belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"Bu hareketlilik, bu bereket arttıkça pasta büyüyor. Bu pastadan daha çok insan istifade ediyor. Ancak şehirlerde iyileşme olmazsa işler kötüye gider ve şehir gerilemeye başlar. O şehir göç veren şehirler haline gelir. Anadolu'nun birçok kenti maalesef bu durumla karşı karşıya. Kayseri'de ise çok iyi işler, çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi de bunlardan biri. Hizmet sektörünü canlandıracak ve binlerce insana iş kapısı sağlayacak bu projeyi oldukça önemsiyoruz."

Özhaseki, Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Gülay ve yönetimin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Oğuz ve beraberindekileri, Melikşah Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Kulübü öğrencilerini de kabul etti.

Kenya, Yemen, Kazakistan, Türkmenistan, Vietnam'dan gelen öğrencilerle tek tek tanışan Başkan Özhaseki, Kulüp Başkanı Uman Adem İbrahim'den bilgi alarak, öğrencileri Erciyes'e davet etti.

Öğrenciler, Başkan Özhaseki'ye, yılan ve timsah derisinden yapılmış masa ve yastık örtüsü hediye etti.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Suat Özsoy Erciyes Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title