Haberler

Burhaniye'de Türkü ve Şarkı Gecesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında düzenlenen türkü ve şarkı gecesinde büyük coşku yaşandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında düzenlenen türkü ve şarkı gecesinde büyük coşku yaşandı.

Kültür Sanat Derneği Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları'nın konserlerini yaklaşık 800 kişi izledi. Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde Mehmet Emin Dilgöz'ün şefliğini yaptığı Türk Sanat Müziği Korusu'nun seslendirdiği şarkılar büyük alkış aldı. Mahinur Sönmez'in sunuculuğunu yaptığı konserde Kültür Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan da koroda yer aldı. Konserin ikinci bölümünde ise Zeki Selçuk'un şefliğini yaptığı Türk Halk Müziği Korusu yurdun değişik yerlerinden türküler seslendirdi. Belediye Başkanı Fikret Akova'nın da içinde bulunduğu izleyiciler şarkı ve türkülere eşlik etti. Konserin sonunda Başkan Akova, Kültür Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan'a plaket verdi.

Dernek Başkanı Ali Özcan da, bin kişilik salon yaptığı için Başkan Akova'ya teşekkür ettiğini söyledi. Şarkı ve türkülere eşlik eden vatandaşlar da emeği geçenlere teşekkür etti. Konseri çok beğendiğini anlatan Salih Özdal, "Konser çok güzel oldu. Stres attık. Görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konserlerin devamını bekliyoruz" dedi.

Mehmet Bozok da, "Konseri gazeteden okuyup geldim. Çok güzel oldu. Şarkı ve türkülere eşlik ettik. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özcan Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title