Haberler

Bozüyük Belediye Meclisi'nde Dönemin Son Toplantısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Meclisi Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı başkanlığında yerel seçimler öncesindeki son meclis toplantısını yaparak bir dönemi daha sona erdirdi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Meclisi Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı başkanlığında yerel seçimler öncesindeki son meclis toplantısını yaparak bir dönemi daha sona erdirdi.

Toplantıda çeşitli gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu adına söz alan Meclis üyesi Nilgür Terzi, "2009 yılı Nisan ayından bu yana hep birlikte görev yaptık. Bozüyük'ümüz için en iyisini en güzelini yapmaya çalıştık. Yararlı olabildiysek hepimize ne mutlu. Bundan sonra oluşacak yeni meclise başarılar diliyoruz. Hepinizin yolu açık olsun" dedi.

Toplantının sonunda Belediye Başkan Vekili Bakıcı tarafından toplantıya katılan Meclis üyelerine üzerinde "Metristepe Anıtı"nın bulunduğu bir plaket takdim edildi. Meclis Başkan Vekili Mehmet Doğan Tunç tarafından da Belediye Başkan Bakıcı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, plaket takdim edildi. Toplantı toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilinmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title