Haberler

Bisikletçiler Perşembe-Bolaman Arasında Yarıştı

Ordu İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından, "15-22 Nisan Turizm Haftası" nedeniyle Perşembe-Bolaman arasında bisiklet yarışı düzenlendi.

Ordu İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından, "15-22 Nisan Turizm Haftası" nedeniyle Perşembe- Bolaman arasında bisiklet yarışı düzenlendi.

Perşembe- Bolaman arasında gerçekleşen bisiklet yarışının sonucunda kalın teker büyük grupta Celil Keser birinci, Enis Özdemir ikinci, Onur Hülüz üçüncü oldu. Bu bisikletçilere ödülünü Bolaman Belediye başkan Vekili Mehmet Ay takdim etti.

İnce teker büyük grupta Turgay Elmali birinci, Mahir Aydin ikinci, Gökan Öztürk üçüncü oldu. Bu bisikletçilere de ödülünü Jandarma Trafik Komutanı Uğur Toparlak verdi.

İnce teker minik grupta ise birinciliği Umut Soytürk, ikinciliği Ogün Erkek elde etti. Bu kategoride üçüncü yarışmacı çıkmadı. Bisikletçilere ödülünü Turizm Müdürlüğü'nde görevli Hasan Kiliç takdim etti.

ELEŞTİRDİ, ÖDÜLÜ KABUL ETMEDİ

Ödül töreninde izin isteyerek konuşma yapan Enis Özdemir isimli bisikletçi, bisiklet yarışının hafta içi yapılmasını eleştirerek şöyle konuştu: "Ben Ordu'da yaşayan, Ordu'da bisiklet sporunun gelişmesi için çaba gösteren bir gencim. Şehrimizin Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan bu faaliyetin maalesef sadece 'faaliyet yapıyoruz' demek için yapıldığı ya da yaptırıldığı ortadadır. Ordu ilinde benim gibi sayısını tahmin edemeyeceğiniz bisiklet sporcuları bulunuyor ve maalesef sahipsizlikten yakınıyorlar. Ayrıca böyle sosyal bir faaliyetin haftanın ikinci iş gününe denk getirilmesi de çok anlamsız. Eğer bir faaliyet yapılacaksa önce o şehirdeki nabza bir bakın. Hak ettiğim ödülü kabul etmediğimi beyan eder, teşekkür ederim." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Perşembe Bolaman Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title