Haberler

Bilecik'te "Mutlu Polis Huzurlu Halk" Projesi

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığı, "Mutlu Polis Huzurlu Halk" projesi kapsamında verilen eğitimler sonunda, sertifika töreni düzenlendi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığı, "Mutlu Polis Huzurlu Halk" projesi kapsamında verilen eğitimler sonunda, sertifika töreni düzenlendi.

Eğitimci Kürşat Başkan programda yaptığı açıklamada, iyi bir toplum için iyi bir birey olmak gerektiği düşüncesinden yola çıktıklarını belirterek, "Etkili iletişim yetenekleri, beden dili kullanımı, aile içi iletişimle topluma etkili, verimli çalışabilecek, ahlaklı, düzgün bireyler yetiştirmek anlamında, aile içi iletişim, stres yönetimi, öfke kontrolü ve kurum kültürü ve takım çalışmasının nasıl daha iyi kullanılabileceğini anlatmaya çalıştığımız bir eğitim programı hazırlandı. Bu projeyi hazırlamada emeği geçenlere ve katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kent merkezinde görevli 50 personele yönelik "Etkili iletişim, Beden Dili, Aile İçi İletişim ve İşyerinde Yüksek Motivasyon, Kurum Kültürü ve Aidiyet Duygusunu Geliştirme, Takım Çalışması, Öfke ve Stres Yönetimi" konularını kapsayan eğitim sonunda düzenlenen törende, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Zafer Erdoğan, İlhan Akgüneş ve Hayati Akça ile Toplum Destekli Şube Müdür vekili Alper Uzman, katılımcılara sertifika verdi.

Geçen yıl eylül ayında Toplum Destekli Polislislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı proje kapsamında 4 gün boyunca verilen eğitimlerin, 20-24 Ocak arasında Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) desteğiyle verildiği bildirildi.

Daha sonra yapılan çalışma ve projelerin her zaman faydasını gördüklerini dile getiren Özüdoğru, eğitimci Kürşat Başkan'a katılımından dolayı "Teşekkür Belgesi" takdim etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title