Haberler

Başkan İça'ya "Santez" Plaketi

Ülke Değerlerini Tanıtma, Kültür ve Sanatını Geliştirme Derneği Başkanı Abdurrahman Yıldız, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Santez proje yürütücüsü Doç.Dr.Bülent Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa İça'yı makamında ziyaret ederek...

Ülke Değerlerini Tanıtma, Kültür ve Sanatını Geliştirme Derneği Başkanı Abdurrahman Yıldız, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Santez proje yürütücüsü Doç. Dr. Bülent Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa İça'yı makamında ziyaret ederek projeye katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Yıldız ve beraberindeki heyet, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'ya, Santez projesi tanıtımına verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Yapılan işlerin ardından kendisine edilen teşekkürlerle gayretlendiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa İça, "Böyle bir projede Yerel yönetimin olması sadece güven unsuru, koordinatör ve sürdürülebilirliği açısından önemlidir. Bu unsurlar olmadığı sürece kalıcı olmamaktadır. Saman alevi gibi yanıp geçer. Oysa bu Kütahya'nın gerçek bir el sanatı ve geçim kaynağı olarak çok önemlidir" dedi.

"ÇİNİCİLERE EMANET EDECEĞİZ"

Çini ile ilgili yapılacak tüm çalışmalarda çinicilerin aktif rol üstlenmeleri gerektiğine dikkat çeken Başkan İça, "Her toplumda, her yerde şunu söylüyorum. Bu işi emanet edebileceğimiz kişi çinicilerin kendisidir. Yoksa biz sadece ihtiyaç duyulan güveni sağlama anlamında varız. Bizler koordinatör ve rehberiz. Burada esas olan işin sahibi tarafından benimsenmesidir. Çinicilerimiz bu projeye sahip çıkarsa hem ülkemiz hem de Kütahya'mız kazanır" diye konuştu.

Ülke Değerlerini Tanıtma, Kültür ve Sanatını Geliştirme Derneği Başkanı ve Kültür Bakanlığı Çini ve Seramik Sanatçısı Abdurrahman Yıldız da projeye vermiş olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mustafa İça'ya teşekkür ettiğini ifade ederek; "Bizler bu projeye çok önem veriyoruz. Projenin sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

31.01.2013 16: 05: 41

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Yılmaz Mustafa İça Kütahya Yerel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title