Haberler

Aydın Diyanet-Sen Demokrasiye Sahip Çıktı

Diyanet-Sen Aydın Şubesi, il divan toplantısının ardından AK Parti il başkanlığında demokrasi nöbetine başladı.

Diyanet-Sen Aydın Şubesi, il divan toplantısının ardından AK Parti il başkanlığında demokrasi nöbetine başladı.

Diyanet-Sen Aydın Şubesi yönetim kurulu ve sendika üyeleri, aydın il divan kurulu toplantısında bir araya geldi. Toplantının ardından AK Parti il binasına gelen Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ ve din görevlileri demokrasi nöbetine başladı.

Başarısız olan askeri darbe girişimini kınayan Ahmet Emirdağ, "Millete ve iradesine yapılan kalkışma büyük bir mücadele örneği ortaya konularak amacına ulaşamadan engellenmiştir. Milletin ve iradesinin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmiyoruz. Sahada da, alanlarda da vesayetin karşısında dik duruşumuzu sürdürüyoruz. Şimdi; Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine savaş açan FETÖ mensuplarının ve onların destekçilerinin bertaraf edilmesi gerekmektedir. Millete rağmen namluyu millete doğrultan hainler, vesayet girişimi ile ülkenin kazanımlarına kast edenler hesap vermelidir. Gün meydanları boş bırakmama, milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkma günüdür. Gün vesayet odaklarının ait oldukları yere, tarihin çöp sepetine atılana kadar mücadeleye devam etme günüdür" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet Sen AK Parti Emirdağ Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title