Haberler

Antdob, "İtalya'da Bir Türk" Operasını Sahneleyecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) ünlü İtalyan besteci Rossini'nin 2 perdelik eseri "İtalya'da Bir Türk" operasının prömiyerini yapacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) ünlü İtalyan besteci Rossini'nin 2 perdelik eseri " İtalya'da Bir Türk" operasının prömiyerini yapacak.

ANTDOB'dan yapılan açıklamaya göre, prömiyeri yapılacak eser, 17 Şubat Salı günü saat 20.00'de Haşim İşcan Opera Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Rejisör Mehmet Ergüven tarafından sahneye konulan ve provalarına devam edilen eserde orkestra şefliği Gaetano Soliman ve Ömer Yöndem, koro şefliğini ise Mahir Seyrek üstlendi. Eserin dekoru Gürcan Kubilay, kostümü Gülay Korkut, ışığı ise Müfit Özbek imzasını taşıyor.

ANTDOB sanatçılarının yanı sıra, Ankara, İstanbul ve İzmir Devlet Opera ve Bale Müdürlüklerinden konuk sanatçıların da sahne alacakları eser, 19 Şubat Perşembe saat 20.00 ve 21 Şubat Cumartesi saat 15.00 olmak üzere iki kez daha Haşim İşcan Opera Sahnesi'nde Antalyalı seyircilerin beğenisine sunulacak. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Haşim İşcan Antalya İtalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title