Haberler

Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Yarı Final Yarışları Sona Erdi

Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Yarı Final yarışları sona erdi.

Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Yarı Final yarışları sona erdi. Erkek ve kızlarda ilk 3 dereceye giren Gaziantep, Malatya ve Elazığ karmaları Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve iki gün süren yüzme yarışlarına Malatya, Gaziantep, Elazığ, Van, Adıyaman, Diyarbakır, Ağrı ve Şanlıurfa'dan 86'sı erkek, 77'si bayan 163 sporcu katıldı. Yarışmaların sonunda Gaziantep, Malatya ve Elazığ takımları Anadolu Yıldızları Yüzme Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Bu arada Elazığ İl Karması sporcuları, Hatay'dan Anadolu Yüzme Ligi için sporcuları Isparta'ya götürmekte olan aracın kaza yapması sonucu ölen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sporcusu 8 yaşındaki Arda İlhan'ın adını sırtlarına yazarak yarıştılar. Elazığlı sporcuların bu hareketi diğer sporcular ve izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye Malatya Elazığ Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ZONGULDAK YÜZME İL KARMASI:

Ardanın haberini Giresun''da anadolu yıldızlar ligi yüzme yarışlarında duyduk bizimle birlikte düzce bolu çorum trabzon kastamonu giresun dan katılan arkadaşlarımızda çok üzüldü diğer17 yaralı sporcuya acil şıfalar dileriz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title