Haberler

Alaca'da bin 700 kaçak ağ yakalandı

Güncelleme:

Çorum'un Alaca ilçesinde bin 700 metre kaçak ağ yakalandı. Koçhisar baraj gölünde sahibi belli olmayan ağlar gören vatandaşlar tarafından ihbar edildi. Jandarma, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. İnceleme sonucunda bin 500 metre balık ve 200 metre kerevit ağı ele geçirildi. Canlı balık ve kerevitler tekrar baraj gölüne bırakılırken, ağlar imha edildi. Soruşturma devam ediyor.

Alaca'da bin 700 kaçak ağ yakalandı

ÇORUM - Çorum'un Alaca ilçesinde bin 700 metre kaçak ağ yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Koçhisar baraj gölünde sahibi belli olmayan ağlar gören vatandaşlar 112 Acil Durum Müdürlüğü'nü arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine Jandarma, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Doıu Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı inceleme bin 500 metre balık, 200 metre ise kerevit ağı ele geçirildi. Ağlarda bulunan canlı balık ve kerevitler ekipler tarafından tekrar baraj gölüne bırakılırken, ele geçirilen ağlar ise imha edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğa Koruma ve Milli Parklar İlçe Tarım Müdürlüğü Jandarma İnceleme Alaca Alaca Çorum Çevre Doğa Suç Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title