Haberler

AK Parti Uşak İl Başkanlağı'nda Bayramlaşma

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Uşak İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni yapıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Uşak İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni yapıldı.

Parti binasındaki bayramlaşmaya AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve partililer katıldı.

Törende partililerle tek tek bayramlaşan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, mübarek Kurban Bayramı'nın Müslümanlar arasında dayanışmayı pekiştirdiğini ifade etti.

Dünyanın bir çok ülkesinde savaş ve gözyaşının hakim olduğunu anımsatan Yıldırım, "Milletimiz ve devletimizi yöneten büyüklerimiz, ülkemizin huzur ve güveni için elinden geleni yapıyor. Bayramı huzur içinde geçiyoruz ve bu bizim için çok önemlidir. Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli günlerimizdir." dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise bayramların dargınlıkların son bulmasına vesile olduğunu belirterek "Çevremizdeki bir çok ülkede yaşanan gerilimi biliyoruz.  Huzur içinde bayram geçiren ülkemizde, arımıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermemeli ve gücümüze güç katmalıyız" diye konuştu.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise birlik ve bütünlüğün devamını istediğini kaydederek, "Özgür ve huzurlu bir ülkemiz var. Bayramlarımız da bir çok ülkeye göre daha sakin geçiyor. Sağlanan huzur ve güven ortamı çok önemli. Aramızda ayrılıklara mahal vermeden birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza etmeliyiz" dedi.

Milletvekili Mehmet Altay da, Türkiye'nin sınırında yaşanan gelişmelere değinerek, "Birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 4 yıldır sınırda süren savaşlar nedeniyle 250 bin Müslüman hayatını kaybetti ve 4 milyon kişi de yerinden yurdundan oldu. Dünya bu zulme seyirci kalmaya devam ediyor. İnşallah bu sıkıntılardan arınmış bir İslam coğrafyası görürüz" şeklinde konuştu. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Nurullah Cahan Kurban Bayramı Ak Parti Uşak Yerel Haberler

İlk sonuçlar geldi! Tarihi seçimi Ali Koç önde götürüyor

İlk sonuçlar geldi! Tarihi seçimi Ali Koç önde götürüyor

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor
Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title