Haberler

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Açıklandı

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulu listesini açıkladı.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulu listesini açıkladı. Başkan Celil Çolak, Nilüfer için atılacak her olumlu adımın yanında olacaklarını söyledi.

AK Parti Nilüfer Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısında, yeni yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı. Kurulda yer alan 30 asil, 30 da yedek üye olmak üzere 60 kişilik yönetim ekibi Nilüfer'de AK Parti için çalışacak. Eski yönetimden 8 üye de yeni yönetim kurulunda görev aldı.

Yeni yönetim kurulunun şehir yönetiminde gerekli olan her türlü donanıma sahip, ehil insanlardan oluştuğunu belirten Nilüfer İlçe Teşkilatı Başkanı Celil Çolak, "Nilüfer ilçemizde genelde iktidar, yerelde muhalefet olduğumuzu biliyoruz. Öncelikle ilçemizle ilgili kamu yatırımlarını ve Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını yakından takip edecek bir ekip oluşturacağız. Sonra benim de içinde bulunduğum meclis üyeleri ve tecrübeli yerel yönetimimizle birlikte, Nilüfer Belediyesi'nin tüm çalışanlarını takip altına alacağız. Belediyenin çalışmalarında eksik ve yanlış gördüğümüz konulara kamuoyu nezdinde, en sıkı muhalefeti yapacağımızı, ancak Nilüfer ve Nilüferli'nin menfaatine olan tüm projelerin de, sonuna kadar savunucusu olacağımızı burada beyan etmek istiyorum. Nilüfer için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title