Haberler

Adanalı Kebap Ustası Yaşar Aydın, Kebaba Olan Aşkından Şarkı Yazdı

Güncelleme:

Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın, kebaba olan aşkından şarkı yazıp klip çekti. Milyonlarca kez dinlenen şarkı büyük beğeni topladı. Aydın, 'Adana kebap ile ilgili şarkı pek yoktu, yazmak istedim' dedi.

Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın, kebaba olan aşkından şarkı yazıp klip çekti. Milyonlarca kez dinlenen şarkı büyük beğeni topladı. Aydın, "Adana kebap ile ilgili şarkı pek yoktu, yazmak istedim" dedi.

Kentte 35 yıldır kebapçılık yapan Yaşar Aydın, geçtiğimiz senelerde 'boru kebabı' buluşuyla kent mutfağına yeni bir lezzet kazandırdı. Ardından Aydın, boru kebabını tanıtım için uzaya yolladı.

Adana kebap ile ilgili şarkı olmadığı için Aydın, şarkı yazmaya karar verdi. Önce 'Yelle Ağam Yelle' isimli şarkıyı yazan Aydın, klip de çekti. Adana'nın tarihi ve doğal güzelliklerinde klibi çeken Aydın, daha sonra sosyal medya platformlarına yükledi. Milyonlarca kez dinlenen şarkı, büyük beğeni topladı. Aydın, "Şarkıyı yazarken yaptığım işlerinden bahsettim. Boru kebap yaptım, uzaya kebap yolladım ve yaptıklarımı şarkıda anlattım. Şarkı çok güzel izleniyor. İnsanlar piknik yaptıklarında dahi kebap yellerken bu şarkıyı etiketleyecekler. Klibi çok güzel yerlerde çektik. Adana'nın güzel yerlerini gösterdik. Adana'nın tanıtımında etkimiz oluyorsa ne mutlu bize" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Aydın Yerel Haberler Müzik Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title