Haberler

Yaşlılar Haftası

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencilerince "Yaşlılara Yardım Eli" Projesi kapsamında toplanan 30 koli erzak, ihtiyaç sahibi yaşlılara dağıtılacak.

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencilerince "Yaşlılara Yardım Eli" Projesi kapsamında toplanan 30 koli erzak, ihtiyaç sahibi yaşlılara dağıtılacak.

Okulda düzenlenen törende konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, projenin takdire şayan olduğunu belirterek, duyarlılıklarından dolayı herkese teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da böyle örnek bir projeyi gerçekleştirenlere teşekkür etti.

Çocuklara yardımlaşma ve dayanışmayı öğretmenin önemli olduğunu ifade eden Karabacak, "Paylaşmak ve yardımlaşmak bu sadece yaşlılarımızla alakalı değil yaşlılarımıza bakmak bizim boynumuzun borcu. Esas olan toplum içerisinde ihtiyaç sahibi olan, çalışamayan kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan bütün vatandaşlara insani olarak yardım etmemiz gerekiyor. İşte bu duygularla gerçekleştirdiğiniz örnek kampanya nedeniyle herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Okul Müdürü Feyyaz Demirbaş ise Yaşlılar Haftası nedeniyle okulda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanyaya öğrenci ve velilerden yoğun bir destek olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından 1 ay süren kampanya çerçevesinde toplanan 30 koli erzak, ihtiyaç sahibi yaşlılara dağıtılmak üzere Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Karabacak Ömer Karaman Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title