Haberler

Yapı Kredi Bankası ile Gtso Arasında Protokol

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (Gtso) ile Yapı Kredi Bankası Arasında, Oda Üyelerine Uygun Koşullarda Kobi Kredisi Sağlanmasına İlişkin Bir Protokol İmzalandı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ile Yapı Kredi Bankası arasında, oda üyelerine uygun koşullarda KOBİ kredisi sağlanmasına ilişkin bir protokol imzalandı.

Oda binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yapı Kredi Bankası Karadeniz Bölge Müdürü Yusuf Ziya Kara, anlaşmayla oda üyelerinin, işletme finansmanı gereksinimlerini uygun koşullarda karşılamak üzere bankalarının sağlayacağı özel kredi imkanlarından faydalanabileceklerini söyledi. Bugüne kadar 70 dolayında sanayi, ticaret ve meslek odasıyla anlaşmalar yapılarak binlerce KOBİ'ye finansman desteği sağladıklarını vurgulayan Kara, GTSO ile yaptıkları işbirliğiyle de Giresunlu girişimcilerin yanında yer almak ve onlara yeni ufuklar açmak istediklerini kaydetti.

Kara, KOBİ'leri VIP müşterileri olarak kabul ettiklerini de dile getirerek, 2007 yılında kendi bankalarında sadece KOBİ'lere hizmet vermek üzere özel eğitimden geçmiş KOBİ portföy yönetmenlerini istihdam etmeye başladıklarını ifade etti.

GTSO Başkanı İbrahim Yamak ise geçmiş yıllarda bazı bankalarla oda üyelerine yönelik uygun kredi imkanı için çeşitli protokoller imzaladıklarını ve bu bankalara Yapı Kredi Bankası'nın eklenmesinden dolayı da memnun olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Kara ve Yamak, ilgili protokolü imzaladı. Yapı Kredi Bankası Karadeniz Bölge Müdürü Yusuf Ziya Kara, imza töreninin ardından GTSO Başkanı İbrahim Yamak'a bir de plaket verdi.

(AÇ-MU-NÇ-NÇ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title