Haberler

Vahşice katledilen Pınar'ın ailesinin suçladığı arkadaşı Ceren ilk kez konuştu

Güncelleme:

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından öldürülmesinin ardından Gültekin'in ailesi Pınar'ın arkadaş Ceren'den de şüphelendiklerini ifade edip, kaybolmadan önce AVM'de Ceren'in Pınar'ı tehdit eder gibi konuştuğunu ifade etmişti. İlk kez konuşan Ceren iddiaları yalanladı ve 1 yıldır Adana'da olduğunu söyledi.

Pınar Gültekin Muğla'da 16 Temmuz günü kaybolduktan 5 gün sonra yakılmış cansız bedeni bir varilin içinde bulunmuştu. Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı tutuklanırken Pınar'ın ailesi ise bu cinayetin tek işlenemeyeceğini belirtip Pınar'ın arkadaşı olan Ceren isimli şahsın da katkısının olduğunu Ceren'in AVM'de Pınar'ı tehdit ederken konuştuğu görüntülerin olduğunu ve Ceren'in Cemal Metin Avcı'nın barında çalıştığını söylemişti. Ceren ise ilk kez konuşup tüm bu iddiaları yalanladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Pınar'la kaybolmadan bir gün önce 15 Temmuz'da mesajlaştığını anlatan Ceren T. şunları anlattı:

"BİR SENEDİR ADANA'DA YAŞIYORUM"

"Pınar'ı 3 senedir tanıyorum. Çok yakın arkadaşımdı. Aynı üniversitede, aynı fakültede eğitim gördük. Hatta yarım dönem ev arkadaşlığı da yaptık. Sonra Akyaka'ya taşındı ama yine de irtibatı koparmadık. Pınar sürprizlerle doluydu. Uyumayı, miskinlik yapmayı sevmezdi. Ben mezun olunca çok üzüldü; Muğla'dan gitmemi istemiyordu. Bir senedir Adana'da ailemle yaşıyorum. Sürekli telefonla görüşüyorduk.

"PAYLAŞIMIMI BEĞENMEYİNCE İÇİME KURT DÜŞTÜ"

Pınar sosyal medyayı çok aktif kullanan biriydi. Kaybolduğu gün sosyal medyada yaptığım paylaşımı 1 gün boyunca beğenmeyince içime bir kurt düştü. Aradım telefonu kapalıydı. Görüşebileceği tüm arkadaşlarına tek tek yazdım ve kimsenin ulaşamadığını öğrenince en son kız kardeşine ulaştım. Onlar da ulaşamadıklarını söylediler. Jandarmaya haber verdik.

"CEMAL'İ ARADIM TELEFONDA SESİ TİTRİYORDU"

Pınar kaybolduktan 2 gün sonra yani 18 Temmuz'da aklıma Cemal geldi ve kaybolmadan 10-15 gün öncesinde Pınar'ın anlattığına göre Pınar'la son kez görüşmek istemişti. Pınar kabul etmemişti. Arkadaşlar vasıtasıyla Cemal'in numarasını buldum ve aradım. 'Cemal merhaba ben Ceren, Pınar'ın arkadaşıyım' deyince çok şaşırdı. Telefonda sesi titriyordu. 'Pınar'a 2 gündür ulaşamıyoruz bir bilgin var mı' dedim. 'Hayır nerden bileyim' dedi. Ben de 'Tamam biz jandarmaya haber verdik zaten' deyip kapattım.

"KATİLİN İŞ YERİNDE ÇALIŞTIĞIM DOĞRU DEĞİL"

Muğla'da AVM'de güvenlik kamerası görüntülerinde Pınar'ın son görüntülendiği kişi ben değilim. Bazı gazetelerde katilin iş yerinde çalıştığım yazıldı. Bu bilgi de doğru değil. Mağdur oldum. Savcılıkta ifade vermek durumunda kaldım.

"BİRKAÇ GÜN AĞLAYAMADIM BİLE"

Pınar'ı çok seviyordum, öldüğünü duyunca dünya başıma yıkıldı. Uzun süre kendime gelemedim. İnanmadım, birkaç gün ağlayamadım bile... Sonra eski fotoğraflarımıza bakınca hayatımda kocaman bir boşluk oluştu. Yeri nasıl dolacak bilmiyorum. En son Whatsapp'tan 15 Temmuz'da konuşmuştuk. Normal bir konuşmaydı. Ama gece durduk yere 'Seni çok seviyorum, her şey senin için çok güzel olacak' yazmıştı. Onu ve arkadaşlığını asla unutmayacağım."

PINAR'IN AİLESİ CEREN'İ SUÇLAMIŞTI

Pınar Gültekin babası Sıddık Gültekin ağustos ayı şunları söylemişti "Bu katile cinayet sonrasında yardım edenler var. Planlı bir cinayet bu. Kızım, katilin bütün telefonlarını engellemiş, görüşmüyor onunla. Kızımı katilin arabasına binmesi için kandıranlar olduğunu düşünüyorum. Arkadaşı olduğu söylenen Ceren'den şüpheleniyoruz. Kızımın kaybolmadan önce bir AVM'de yemek yerken görüntüleri ortaya çıktı. Burada Ceren yanına gelerek, onunla tehdit eder gibi bir konuşma yapıyor. Sonra da kızım, o adamın arabasına biniyor.

Ceren ortaya çıksın ve bütün bildiklerini anlatsın. Kızım henüz kayıp olduğunda (Ceren) polis merkezine geldi, ifade verdi. Bahçedeydik. Bize hiçbir şey demedi. Bu nasıl arkadaşlık. Arkadaşının başına böyle bir şey gelmiş, ailesi Muğla'ya gelmiş, yanlarına gelip, birkaç kelime etmez mi? Ceren aynı zamanda katilin barında çalışıyordu."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pınar Gültekin Metin Avcı Muğla Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (78)

bobo:

su testisi su yolunda

34
58
yanıtYanıtla
ADA:

Okullar kapalıyken neden ailesinin yanında değildi bu kız

51
12
yanıtYanıtla
bu nası öğrenci:

27 yaşında üniversite öğrencisimi olur?

32
28
yanıtYanıtla
kızı düşürmüşler anlamayacak ne var:

çete bunlar, kim bilir işin içinde hangi amirler memurlar var

yanıt6
yanıt5
bobo:

hahahaa iyiydi :D

yanıt3
yanıt1
Aslı:

Olur. Muglada yasa da gör. Yapcak o kadar sey varki. Sorun bu degil. İnsan görünümlü bir vahsinin bir canlıyı öldürmesi. Ve o canlı bir ailenin evladi idi. Hükümet bu konularda masallah sus pus. Hani baskanlık sistemi hersey daha kolay olucakti. Cikarsalarya önleyici kanun. Önlem vs. Ne yapıyor bunca. Polis bekci vs vs. Hergün kadın yada kızlarımız öldürülüyor. Hükümet seyrediyor sadece sanki. Yapılan ne önlem var biz mi göremiyoruz. Yetti artık ya. Tek sorun bu ülkede akp nin beka si mi ?? Bizene akp den Biz artık bıktık

yanıt6
yanıt9
Doğru söz:

Okumanın yaşımı olur ne var ki yaşında

yanıt9
yanıt4
...:

Kız sırf çok güzel ve bakımlı diye etmediğiniz laf kalmadı. Eziksiniz işte asla ama asla böyle bir kız size bakmayacak diye kıskançlıktan ölüyorsunuz. Keşke Pınar yerine sizin gibi çomarlar ölseydi.

12
42
yanıtYanıtla
...:

Çomarlar yorumumu beğenmemiş. Beğenmeyin aşağılık kompleksli yaratıklar sizi. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş hesabı yol alıyorsunuz. fındık kadar beyniniz yok fikriniz var.

yanıt4
yanıt25
DSA:

bakanın ne yaptığını gördük. bakmadıkları kişiler bunu ona yapmaz koçum. şimdi yol al. .

yanıt10
yanıt0
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title