Haberler

Trabzonspor'un yıldızı Abdulkadir Ömür, mart ayında sahalara dönüyor

Güncelleme:

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçı tribünden izleyen Abdulkadir Ömür, maç sonrası sakatlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ömür, "İnşallah mart ayında oynamaya başlayacağım" dedi.

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Dev mücadeleyi tribünden takip eden Trabzonspor'un yıldızı Abdulkadir Ömür, mücadele sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

"SON DAKİKA GOLÜYLE YIKILDIK"

Beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olmadığını belirten Abdulkadir Ömür, Çok da iyi oynamadığımız bir maçtı. Daha iyisini yapabilirdik. Umarım haftaya telafi ederiz" dedi.

"MART AYINDA OYNAMAYA BAŞLAYACAĞIM"

Sakatlık süreciyle ilgili soruyu da yanıtlayan Abdülkadir "Bir hafta sonra Almanya'ya gideceğim tedavi için. Berlin'de devam edecek tedavim. Yaklaşık iki buçuk - üç ay tedavi sürecim var. İnşallah mart ayında oynamaya başlayacağım" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi Play-Off'ta Yunan ekibi AEK ile oynadığı rövanş maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilmişti. Bu sezon 6 maçta forma giyen Ömür, 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (3)

Hacı Arif Efendi:

Teknik Direktör gelince yer sofrası hazırlasın. Bu adamdan profesyonel futbolcu falan olmaz. Bu yetenekse amatör kümede oynayan futbolculara hakaret olur. İyice abartınız yahu. Hangi torpillinin akrabası yahu. . .

1
10
yanıtYanıtla
Isimsiz:

Gel sana seker vercemm parka gidelimmi gezmeye :)

0
0
yanıtYanıtla
X:

adam dokunsan uçuyor ne iş la

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title