Haberler

Adana'da pazarda denetim yapan memurlar darp edildi

Güncelleme:

Adana'da koronavirüsle mücadele kapsamında pazar yerinde sosyal mesafe, maske ve elle ürün seçimi kontrolü yapan 5 memur, pazar esnafı tarafından darp edildi. O anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesi Orhangazi Mahallesi'ndeki semt pazarına Adana Valiliği koordinasyonunda pazar yerlerinde maske takılması, sosyal mesafeye uyulması ve ürünlerin elle seçilmemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunmak üzere 5 memur sabah saatlerinde gitti. Uyarılarda bulunan görevi başındaki 5 memur pazar esnafı tarafından darp edildi.

Bu sırada kavgayı gören bekçiler olaya müdahale ederek durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de kavgaya karışan esnafı gözaltına aldı.

ESNAFLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Büro Memur-Sen Adana Şubesi üyesi 5 memurda darp raporu alarak esnaf hakkında suç duyurusunda bulunup şikayetçi oldu. Öte yandan memurların darp anı da çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"SÖZLÜ TACİZE MARUZ KALDILAR"

Konuyla ilgili bugün İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, "5 kamu görevlimiz denetim yapmaktayken saldırıya uğramışlardır. Kamu çalışanları darp edilip sözlü tacize maruz kalmıştır. Memurlarımız görevini gerçekleştirdikleri sırada maalesef çok üzücü durumla karşı karşıya kalmışlardır. Bunu sendikamız adına kınıyoruz ve böyle bir olayla bir daha karşılaşmamamızı temenni ediyoruz" diye konuştu.

Avukat Mert İsmail Kayahan ise, "Tamamen memurlarımıza görevini yaptırmamak için bu olay meydana gelmiştir. Darp raporlarını alıp savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Memurlarımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Memur 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (21)

atıf:

Adanayı kompile sileceksin bitecek .

4
51
yanıtYanıtla
Kerem yazıcı:

Kardeş hayırdır sana Adana’yı sileceksin felan en çok şehit veren il adanadır Mert insanın çok olduğu. Yerdir Adana haksızlığa gelemez bir millettir Adana . Sen Adana ya kurban ol . Konuşmalarına dikkat et . Anladın mı Kardeş bak dalgana

yanıt11
yanıt1
Mehmet:

Hayirdir kardes adanalilari tanimadan yorum yapma bence.adananin ne kadar delikanli oldugunu gormek istersen gel bi gor bence oyle sileceksin falan laflar yakismor

yanıt12
yanıt0
Ceyhanlı:

Bunu bir adanalı nın yüzüne söyleyebilirmisin

yanıt0
yanıt0
1234:

Bu Ülkeyi 18 senede Cahil bırakılanlar yok edecek

11
7
yanıtYanıtla
haydar:

18 senenin acısı nedir numaralı

yanıt3
yanıt10
haklı:

haklısın

yanıt2
yanıt1
Bünyamin:

Kavga yapan Pazarcıların ruhsatlarını iptal edin

6
1
yanıtYanıtla
Sevgi:

Şimdi sevdim adanyi adamsınız??

3
2
yanıtYanıtla
Adanalı adam:

Haksızlık sevilmeyen tek memleketiz

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title