Haberler

Holding Veliahtlarının Yargılandığı Cinayet Davasında Yeni Soru: Sinem'in Fermuarını Kim Çekti?

Güncelleme:

Üniversiteli Sinem'in ölü bulunduğu apartmanın sahibi Paksoy Holding'in veliahtları Mahmut ve Can Paksoy'un beraati Yargıtay'dan döndü. Daire, Sinem'in fermuarını kimin çektiğinin araştırılmasını istedi.

Üniversiteli Sinem'in ölü bulunduğu apartmanın sahibi Paksoy Holding'in veliahtları Mahmut Emre ve Can Paksoy'un beraati Yargıtay'dan döndü. Aile Bakanlığı'nın müdahil olup temyize taşıdığı davayı görüşen Yargıtay'dan "Adli Tıp raporu dikkate alınmadı, karar bozulmalı." kararı çıktı

2 KARDEŞ KAMERAYA TAKILMIŞTI

Boston Üniversitesi'nden mezun olan Nazlı Sinem Erköseoğlu (24), 2010'da Paksoy Holding'in veliahtları Mahmut Emre ile kardeşi Can Paksoy'un oturduğu İstanbul, Beyoğlu'ndaki 10 katlı apartmanın havalandırma boşluğunda ölü bulunmuştu. İncelenen görüntülerde her 2 kardeşin o gece bir kulüpte ve apartman girişinde görüntüleri tespit edildi.

Can Paksoy - Mahmut Emre Paksoy

KISA SÜRE TUTUKLU KALDILAR

Paksoy kardeşler hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 2 kardeş, Sinem'in intihar ettiğini iddia ederken, genç kızın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini ileri sürdü. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava 4 yıl sürdü. Kısa süre tutuklu kalan Paksoylar, 2014'te beraat etti. Mahkeme, kasten ya da dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyetle ilgili yeterli delil elde edilemediğini bildirdi. Karar temyiz edildi.

BAKANLIK BERAAT KARARINI TEMYİZ ETTİ

Dosyayı inceleyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemenin eksik incelemede bulunduğunu belirterek, kararın bozulmasını istedi. Savcılık ikinci bir tebliğname düzenleyerek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın suçtan zarar gördüğünü, bu nedenle kovuşturma evresinde sahip olduğu davaya katılma, duruşmadan haberdar edilmesi gerektiği halde, bu bildirimler yapılmadan davada karar verildiğini belirtti. Bunun üzerine İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na davayı bildirdi. Bakanlık da verilen beraat kararını temyiz etti. Bakanlığın beraat kararını bozma talebi üzerine savcılık düzenlediği ek tebliğnameyi Yargıtay Ceza Dairesi'ne gönderdi.

Sinem son yolculuğuna böyle uğurlanmıştı.

SABİT TELEFON KAYITLARINA BAKILMADI

Savcılık ek tebliğnamesinde, sanıkların Sinem'in ölümünden haberlerinin olmadığı yönünde savunmaları karşısında evdeki sabit telefonun olay gecesi kullanımına ilişkin kayıtlarının incelenmediği belirtildi. Sinem'in yüzüstü düşmesine rağmen, başındaki şişliğin, vücudundaki diğer yaraların ne zaman oluştuğu konusunda Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmadığına dikkat çeken savcılık, rapor sonucuna göre sanıkların hukuki durumunun değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

ELBİSENİN FERMUARINI KİM ÇEKTİ?

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre savcılık, Sinem'in iç çamaşırlarının ters giydirildiğinin öne sürüldüğünü, vücudunda ve sutyeninde sanıkların DNA'sının bulunduğu belirtilmesine rağmen elbisesinin fermuar uzunluğu dikkate alınarak, bu elbiseyi giyen kişinin arkasındaki fermuarı tek başına kapatıp kapatamayacağının araştırılmaması nedeniyle beraat kararının bozulması istendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Boston Üniversitesi Mahmut Emre İstanbul Yargıtay 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (14)

sonkral:

Bu dünya zaten yalan dolan. Ama bir gerçek var. Öyle bir hakem var ki hem şahit hemde hakim. işte ondan kaçış yok.

26
0
yanıtYanıtla
bir:

umarım öyledir, yoksa herkesin yaptığı yanına kar kalır.

yanıt4
yanıt4
sss:

bu haber salak kızlara ders olsun zrnginlik hayaliyle sonunuz bunun gibi olur aklınızı başınıza alın yeşilçam filmlerine benzemez gerçek hayat

24
1
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Zenginsen ceza yok bu ülkede gene değişen bir şey olmaz serbest bırakılırlar

21
1
yanıtYanıtla
BALIKESİRLİ ON NUMARA:

PARASI OLAN ZENGİN OLAN MASUM. ONLAR ÖYLE MASUMLAR Kİ BU MASUM GÜNAHSIZ GENÇ KIZ ŞİMDİ KARA TOPRAKTA. NEŞELİ HAYAT DOLU BİR İNSAN NİYE İNTİHAR ETSİN. BİR DE NEDEN DENGESİNİ YİTİRSİN DE DÜŞSÜN. AKIL MANTIK DIŞI ŞEYLER. Dikkat edin ölene hiç acıyan yok. BENİM ANLAMADIĞIM ZENGİNE GELİNCE DELİL MELİL YOK. İNTİHAR. OLAYIN ÇOK DİKKATLİ İNCELENMESİ GEREKİRDİ HER BİR KANIT ORTAYA AÇIKCA KONMALIYDI ZENGİN DOĞRUYU SÖYLER ONLARIN KANITA İHTİYACI YOK ÇÜNKÜ PARA ONLARDA. GARİBAN OLAYDI DİREK MÜHEBBET YERDİ

18
0
yanıtYanıtla
ADALET:

BU ÜLKEDE HALA PARA KONUŞURKEN BUNLARA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ BOŞ İŞ ADALET YARGI VS.

17
1
yanıtYanıtla
hande:

paran varsa katilde olsan ceza almazsın burası türkiye şaşırdık mı :)

14
0
yanıtYanıtla
EVLİYA:

yarına kalır da yanına kalmaz . . . yıllar sonrada olsa yeniden pörtler. . .

12
0
yanıtYanıtla
el turko:

zenginn hadii iyisiiinn iş ahirete kaldıı

11
0
yanıtYanıtla
FETHİYE SULH CEZA:

maalesef adil hakim ve savcılara ihtiyaç var temizlik ne zamana kadar devam eder bilmiyorum oto kiralama işi yapıyorum aracı kullanan kiracı radara düşüyor fethiye sulh ceza mahkemesi iptal etmiyor halbu ki bu ceza suçun bireysel olduğu yönünde yargıtay kararına rağmen redden hakimlerimiz var el vicdan el vicdan el vicdan tuz kokmuştur beyler tuz tuz tuz

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title