Haberler

Konya'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı

Güncelleme:

Konya'da 2 katlı kerpiç evin çökmesi sonucu bölgeden canlı bilgilendirme yapan DHA muhabiri, mahalle sakinlerinin tekme tokat saldırısına uğradı. Vatandaşlar muhabire, "Hayırdır abi ne yapıyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Konya'nın Karatay ilçesinde çöken binayla ilgili gelişmeleri aktaran DHA Muhabiri Hasan Dönmez, canlı yayında mahalleliler tarafından saldırıya maruz kaldı.

KÜFÜR EDİP TOKAT ATTILAR

Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 kişi öldü. Bölgedeki sıcak gelişmeleri canlı yayında aktarırken vatandaşlar saldırdı. Küfürler savuran mahalle sakinlerinin tekme tokat attığı anlar anbean canlı yayına yansıdı.

Konya'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı

KONYA'DA EV ÇÖKTÜ

Akçeşme Mahallesi Burç Sokak'ta 2 katlı kerpiç evin bir kısmı çöktü. Evin birinci katında oturan Sultan Dakım ile kızı ve oğlunun çocukları Muhammet Dakım ve Bektaş Dakım, enkaz altında kaldı. Sabah evin çöktüğünü fark eden komşuları, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu babaanne ve torunlarının cesetlerine ulaşıldı. 3 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Konya Numune Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Enkaz altında kalan bir yavru köpek ise kurtarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Dönmez Karatay Konya DHA Haberler

500

Yorumlar (98)

hakk:

konya işte. .

127
165
yanıtYanıtla
Bilir kisi:

Konyalilar aliniyor boyle seylere asiri tepki gosteriyorlar. Ama benim tanidigim bir konyali bile bu onyarginin aksini kanitlayacak tek davranis sergilemedi. Adam hali konya iste...

yanıt35
yanıt31
Yürü Be:

Nolmuş Konya Olunca

yanıt112
yanıt30
konyalı:

bu tür kalitede insan şekilleri her ilde olur her ilin çöpünü kutusunu toplarlar temizliğini yaparlarinş sizinde beyin temizliğinizi birileri yapar . konu bu insanların yaptıkları yapacakları kaliteleri ortada tüm şehre yayamazsınız. konya olmassa türkiye aç . biz mevlana torunu değiliz elhamdülillah müslüman yaşamaya çalışan bir hemşeriniziz dışardan gelip yakıştıran sizlersiniz. ne yazıkki bu cümlelerim sizi değiştirmeyecek aynı bu insanlar gibi

yanıt115
yanıt7
MİRPUA:

KONYALI YOBAZDIR İNSANLIĞI ZAYIFTIR. . TÜRKİYEDE BİR İL OLMASI UTANÇ VERİCİ

44
73
yanıtYanıtla
Türk:

bence sen insanlığından utanmalısın , acizsin ve cahilsin . Türkiye''de yaşıyor olman utanç verici :)

yanıt55
yanıt15
YAZIKLAR OLSUN:

Eminol yobaz olan senin beynin senin ön yargın utanılacak durumsa senin gibi insanların hala varolması

yanıt55
yanıt14
MALKOÇOĞLU:

EZİKSİN. . .

yanıt43
yanıt1
efecan:

Konya işte.

21
95
yanıtYanıtla
FORZA BEŞİKTAŞŞ:

konyalıyım. . . konyadan nefret ediyorum. tamamen koyun topluluğu. bu kadar at gözlüğü takan bir yer görmedim. mevlana torunuyum ama utanıyorumm. neden mi? en kötüsü Cehalettir. Cahil insana hiçbirşey anlatamazsın. çünkü anlamaz. Ama olsun yinede memleketim. saygı duyalım türkiyemizin bir parçası. Mevlanamız yatıyor.

45
56
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title