Haberler

Jose Mourinho Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Tottenham'ın ocak ayı transfer listesinde milli futbolcu Merih Demiral da yer aldı. İngiliz basınının haberine göre teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getiren Tottenham, Ocak ayında Merih Demiral için Juventus'un kapısını çalacak.

A Milli Futbol Takımımızın en önemli isimlerinden olan Merih Demiral için transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Son haber ise İngiliz basınında yer aldı.

İddiaya göre Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, Merih Demiral'ı Ocak ayında kadrosuna katmak istiyor. Tottenham'ın başında 4 maça çıkan ve bu maçlarda kalesinde 8 gol gören Mourinho, savunmayı güçlendirmek için ilk hedef olarak Merih Demiral'ı belirledi. Mourinho'nun Alderweireld ve Vertonghen'in sözleşmelerinin bitmesi nedeniyle 21 yaşındaki savunmacıyı uzun süreli proje olarak düşünüyor.

MERİH DE YEŞİL IŞIK YAKTI

Merih Demiral'ın da İtalya'da başka bir takıma gitmek istemediği ve İngiltere'ye yeşil ışık yaktığı belirtildi. Merih'in bu kararının arkasında Chiellini, De Ligt ve Bonucci'den dolayı az forma şansı bulmasının yattığı ifade edildi.

Sezon başında transfer olduğu Juventus'ta forma şansı bulmakta zorlanan Merih Demiral, İtalya Serie A'da sadece 1 maçta forma giyebildi ve 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho merih demiral Tottenham Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

500

Yorumlar (3)

feyyaz:

süper olur melih için fırtına estirir ingilterede ve mou onu cok özellikli bir futbolcu haline getirir

3
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

EVET AHA ŞİMDİ OLDU . !!!

2
0
yanıtYanıtla
alexdeee souza:

ateş ile barut ne iyi olur offf...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title