Haberler

İki çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden babanın yüklü miktarda borcu varmış

Güncelleme:

Antalya'da iki çocuğunu ve eşini öldürüp intihar ettiği değerlendirilen Selim Şimşek'in yakın çevresi, "Bilgisayar işleri ile meşguldü. Yüklü miktarda borcu vardı. Alacaklıları sürekli sıkıştırıyordu" bilgisini verdi.

Antalya'da 9 aydır işsiz olduğu öğrenilen ve yoksulluk yüzünden bunalıma girdiği değerlendirilen Selim Şimşek, 5 ve 9 yaşındaki iki çocuğu ile eşini öldürdükten sonra intihar etti. Katil babanın cesedinin yanında da 2 sayfalık bir mektup bulundu. Baba Şimşek'in mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor.Selim Şimşek'in mektupta "Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.

OLAY YERİNDE ÇALIŞAN EKİP DE MÜŞAHADE ALTINDA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, olayla ilgili bilgi verdi. Mektup iddiasını basından takip ettiğini belirten Başkan Böcek "Bu olay gece saat 02:00 sıralarında itfaiye daire başkanlığımıza ve polise intikal etti. O saat itibariyle de müdahale edildi. Olay yerinde çalışan ekip de müşahade altına alındı." dedi.

İki çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden babanın yüklü miktarda borcu varmış

BELEDİYEDEN HERHANGİ BİR TALEPTE BULUNMAMIŞ

Katil babanın aylardır işsiz olduğunu öğrendiklerini belirten Başkan Böcek "Bizim belediyemizden yardım talebinde bulunmadılar. Maddiyatla ilgili bir müracaat olmamış" diye konuştu.

İki çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden babanın yüklü miktarda borcu varmış

KENDİSİ ERZURUM EŞİ KONYALI

Selim Şimşek'in aslen Erzurumlu, eşinin de Konyalı olduğunu belirten Başkan Böcek "Aileleri Antalya'ya geliyor" dedi.

İki çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden babanın yüklü miktarda borcu varmışMuharrem Şen

"ALACAKLILARI SÜREKLİ SIKIŞTIRIYORDU"

Emlakçı Muharrem Şen, hayatını kaybeden babanın yüklü miktarda borcunun olduğunu ve alacaklılarının sürekli sıkıştırdığını belirterek, "Gece geç saatlerde intihar etmişler, sabah binadan kokular gelince bina sakinleri polise haber vermiş. Polisler de zehirleniyor hatta hemen binayı karantina altına aldılar. Bilgisayar işleri ile uğraşıyordu, çok borcu vardı, Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

İki çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden babanın yüklü miktarda borcu varmışOrhan Demir

"UZUN SÜREDİR İŞSİZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Mahalle Muhtarı Orhan Demir ise "Sabah uyandığımızda bu üzücü olayı duyduk. Polis ekipleri şu anda başlarına ne geldiğini, zehirlenip-zehirlenmediklerini araştırıyor. Ekonomik sıkıntıları olduğunu biliyorduk. Erzurumlu olduğunu ve uzun süredir işsiz olduğunu biliyoruz. 17 bin nüfuslu bir mahalle burası o yüzden detaylı olarak tanıyamıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Antalya Haberler

500

Yorumlar (140)

Ceyhanlı:

Suriyeli değiller devletin pek umrunda olmaz

182
40
yanıtYanıtla
İNSANOĞLU KENDİNİ BİR TARTMALI:

ALLAHIM AFETSİN MEKANLARINI CENNET EYLESİN. . . . CEYHANLI SEN ÇEVRENDE KAÇKİŞİYE YARDIM EDİYON BIRAKIN POLİTİK KONUŞMALARI DEVLETE DEVLET. . . . . DEVLET BU GÜN KENDİNİ FES ETSE DÜNYADA DEVLET DİYE BİR KAVRAM KALMASA NE YAPACAKSIN. KENDİMİZE BİR DEVLET YARATALIM SUCU ONA ATALIMMI DİYECEKSİN. ÖNCE CEVRESEL FAKTÖRE BAKACAKSIN İNSANLAR ÖYLE BİR YARIŞA GİRMİŞKİ EN İYİSİ BENDE OLSUN YARIŞI BAZI İNSANLAR VAR YEDİĞİ ÖNÜNDE YEMEDİGİ ARDINDA CEVRESİNDE BUNU ALACAK DURUMU VARMI YOKMU DİYE DUSUNMEZLER.

yanıt14
yanıt29
hadi gidin suriyede oynayın:

ceyhanlıya ırkçılık yapma diyen yalakalar biz zahmet süriyeli kardeşlerinizi alın evinizde besleyinde bizlere örnek olun görek. tok açın halinden ne zaman anladıki

yanıt47
yanıt12
G.zekalı:

Ne alakası var. ...

yanıt23
yanıt16
takavit:

benim 4 kiracim suriyeli kendim yurtdisinda olmama ramen her ay odeyiyorlar bankaya menmunum bizim dogunun insanindan iyiler önceki kiracilarim dogudandi perde cekip pencereye kacdilar bunlarlan kiyaslayinca bunlara 1-0 veriyorum hermilletin iyiside var itide var

yanıt22
yanıt88
BELESDIYE:

BULUNSA SANKI YARSIM EDECEK BELEDIYELER ANCAK YANDASCILIK PARTICILIK YAPSIN

50
0
yanıtYanıtla
Soul edge:

Belediyeden yardım talebinde bulunmamışmışş, siz herkesi avanta, onursuz yaşamaya alışmış makarnacı, kömürcü, oyunu satan hüloğğğmu sandınız!!!!

40
4
yanıtYanıtla
golovkin:

Kardeş bu belediye yannız o dediğin makarna odun kömür işleri belediyesi değil.Her şey iyi olacak belediyesi.......

yanıt2
yanıt18
Soul edge:

Golovkin biliyorum, senin partin benim partim yok. sen rahat ol,parti olayı ırgalamaz beni, ben bu ülkeye sadakacılığı öğretenlere diyorum. Particiliği bırakta niye bu haldeyiz diye sor

yanıt7
yanıt1
Black sword:

Burda bile particilikmi yapıyon golovkkin dingili, biraz okuduğunu anla!

yanıt15
yanıt3
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title