Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu: Sokağa çıkma yasağından haberdar değildik

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul dahil olmak üzere 31 il için getirilen sokağa çıkma yasağıyla ilgili konuştu. İmamolu, "İBB olarak bu kritik karardan haberdar değiliz, bilgilendirilmedik. Yarın İstanbul'da hangi hizmetleri verip vermeyeceğimizi bile bilmiyoruz." dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu karar sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada karardan haberdar olmadıklarını bildirdi.

"ORTAK AKIL OLMAYAN HER KARAR PANİK YARATIR"

İmamoğlu'nun Twitter'dan paylaştığı mesaj şöyle: "Sokağa çıkma yasağı kararı ansızın alınmamalı. İBB olarak bu kritik karardan haberdar değiliz, bilgilendirilmedik. Yarın İstanbul'da hangi hizmetleri verip vermeyeceğimizi bile bilmiyoruz. Ortak akıl ve iş birliği olmayan her karar sadece kafa karışıklığı ve panik yaratır."

İBB Başkanı İmamoğlu: Sokağa çıkma yasağından haberdar değildik

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

LA HAVLE:

SEN DEĞİLMİYDİN GÜNLER ÖNCESİ YASAK GELSİN DİYEN SENDE NE DEDİĞİNİ BİLMİYON YAZIK ÇOK GÖRMEM ZİHNİYET DEĞİŞMİYOR SİZDE

3
5
yanıtYanıtla
Oguz:

Sizde szihniyet degismuyo adam diyoki madem boyle bisey vardi neden haberdar edilmedik,şuan herkes panikle dışarda luyruklarda marletlerde,bundan daha tehlikeli bi durum var mi?

yanıt0
yanıt0
republic21:

mal mısınız acaba ? adam gece yarısı mı bırakın diyor . salgının merkez üssü istanbul olduktan sonra bu şekilde bir yasak insanları paniğe sevk eder. . . .

yanıt0
yanıt0
Cengizhan Korkmaz:

Sonuna kadar doğru söylüyorsun @imamoğlu. Yarın nöbetçiyim. Saah 6 da kalkıp nöbete gitmem lazım. Mesela belediye araçları çalışıyor mu? Ne ile gideceğiz? Gibi. . . . Gibi. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Serdarkule:

En azindan gece ?? 2 de yayın yapıyor 00:00 dan için çıkmak yasak ?? dememişler 2 saat sonradan söylemektense 2 saat önceden söylemek daha iyi :))

1
0
yanıtYanıtla
Sorti:

Birşeyden de önceden bilgin olsun be adam. Herşeyden bilgin varmış gibi herşeyden haberdarmis gibi konusuyordun seçim olmadan. Bütün bilgi kaynaklarını kaybettin mi yoksa o zaman salliyordun şimdi tutmuyor mu ? Artık mizilanma dumenin basindasin işte herşeye hazırlıklı olacaksin.

0
0
yanıtYanıtla
Murat:

Durumda aynen karmaşa oldu

0
0
yanıtYanıtla
Rambo:

Bu adamda ruzgar nereye eserse oraya esiyor... Bi dedigin bi dedigini tutmuyor.....

0
0
yanıtYanıtla
Şuayip:

büyük oynamaktan vazgeç artık olmuyo senden

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title