Haberler

Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik adam Jorge Jesus, Avrupa'ya dönmeyi düşünmediğini açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminin sona ermesinin ardından ismi sarı lacivertli ekiple anılan Flamengo Teknik Direktörü Jorge Jesus, geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, Avrupa'da herhangi bir takım çalıştırmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Flamengo Teknik Direktörü Jorge Jesus, kariyer planlaması hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli taraftarların bir kısmının takımın başında görmek istediği Jorge Jesus, Avrupa'da bir takıma sıcak bakmadığını söyledi.

66 yaşındaki Portekizli teknik adam, Brezilya'dan ayrılmayı düşünmedğini açıklarken, ayrılması halinde ise Portekiz'e döneceğini duyurdu.

"BREZİLYA'DAN SONRA PORTEKİZ'E DÖNECEĞİM"

Jorge Jesus "Avrupa'ya dönmek bir şey ifade etmiyor. Eğer Avrupa'da atmosfer, Brezilya'ya benzemeyecekse oraya dönmemin hiçbir anlamı yok. Bu yüzden Brezilya'dan sonra Portekiz'e geri döneceğim" dedi.

Açıklamalarına devam eden Jorge Jesus, "Futbolda hiçbir zaman 'Asla' dememek lazım. Ancak rüyalarımdaki iki ya da üç takımı çalıştırma hayalim gerçek olmayacak. Dünyanın en büyük kulüplerinden olan Flamengo'yu sadece Portekiz'e dönmek için bırakabilirim. Dünya şampiyonu olsam, Libertadores'i tekrar kazansam bile Real Madrid ve Barcelona rüyam asla gerçekleşmeyecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Flamengo Spor Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500

Yorumlar (6)

BUNAK:

Fenerbahcede vizyon hedef olmadigi icin, fb gariban oldugu içün vazgeçmiş.

9
9
yanıtYanıtla
habere bak:

oley, oley, oleyyy. oley, oley, oleyyy. yılmaz hoca buraya, yılmaz hoca buraya.

7
2
yanıtYanıtla
Mehmet-1:

57 yaşımdayım. 7 yaşımdan beri Fenerliyim. Didinin şampiyon olan takmını gördüm oynadıkları futbolu gördüm. Artık son 10 yıldır özellkle son zamanlarda takımdan o kadar soğudumki bırkaın seyretmeyi Fener haberleri bile duymak istemiyorum. . Başarısızlık, genç yetenekleri takımam kazandıramayan değer vermeyen bir yönetim tarzı, başarısız sözde yıldız lar, abartılan bir Fenerbahçe büyüktür . . heme de oyle büyüktür ki lafları. . . Safsata . . Sadece bir kulüp ne büyüklüğü büyüklük kafalardaki vizyondur.

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet -2:

Büyüklük gençleri yetiştirme ilerletme takıma kazandırma iyi insan ve iyi futbolcu yapmadır. (Altınordu gibi) Büyüklük övünmememek büyüklük nutukları atmamak rakibine saygı duymak yenilirsen tebrik etmek . . hep hakemler hep hakemler. . bıktım yahu. . Comolli Comlli Comolli gördük Comolli yi. . Byüklük doğu yernde NOKTA transfer, iyi hocalar demektir. Oyuncuyu en verimli olduğu yerde oynatmaktır. Bir tane sol bek alayana takım sağ bekten deşirme solbek yapmalar. Bu mu büyüklük. Hayır bu saçmalamaktır.

2
0
yanıtYanıtla
THABIB:

Ulan Allah Akil versin adamin ne isi var Fenev de gelmez tabii Fenev i taniyormu barim adamcagiz ...

0
0
yanıtYanıtla
mert can:

koç sende salça sandın adamı sen attın tuttun ta versiyon versiyon versiyon atlatacaktın 4, 5 g den dan 5 g ye geçicektin şimdi 3, 5 3, 5 g oldun g. oldun ah gidi aziz yıldırım çıkıp konuşmazsın ki bu tarkanın şarkısı işte koç koç geldim Dilediğince kapandım kaleye Bu kez antronere para verdim Yaktım da geldim Ister at, ister yen başkanım ben başkaaaannnn başkan başşşkan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title