Haberler

Ersin'e köpeğinin öldüğünü çekim esnasında söylemeyen Acun Ilıcalı'ya övgü yağdı: İnsanların acısını reyting malzemesi yapmadın

Güncelleme:

Survivor 2020 yarışmacılarından Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğünü çekimlerde açıklamayan Acun Ilıcalı'ya Twitter'dan destek mesajı yağdı. Ilıcalı için "İnsanların acısını reyting malzemesi yapmayan adam gibi adam" yorumu yapıldı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de yarışan Ersin Korkut'un gözünden bile sakındığı köpeği Mess geçirdiği kaza sonucu vefat etti. Acun Ilıcalı ise sürekli köpeğine olan sevgisinden bahseden Korkut'a acı haberi veremedi. Acun, dün akşam sakatlığından dolayı adaya veda etmek zorunda kalan Ersin'e köpeğinin ölüm haberini kameraların olmadığı bir yerde söylemeye karar verdi. Ünlü televizyoncunun bu duyarlı davranışı ise izleyicilerden tam not aldı.

"İNSANLARIN ACISINI REYTİNG MALZEMESİ YAPMADI"

Ersin Korkut'un köpeğinin ölüm haberini program çekimlerinde söylemeyen Ilıcalı'ya Twitter'da yorum yağdı. İnsanların acısını reyting malzemesi olarak kullanmayan Ilıcalı için "Reytingleri alt üst eden bir dram sahnesi çekebilirdi ama yapmadı ve adamlık dersi verdi" gibi yorumlar yapıldı.

Ersin'e köpeğinin öldüğünü çekim esnasında söylemeyen Acun Ilıcalı'ya övgü yağdı: İnsanların acısını reyting malzemesi yapmadın

KÖTÜ HABERİ KAMERA ÖNÜNDE VERMEDİ

Dizindeki rahatsızlıktan dolayı adaya veda eden ve köpeğinin öldüğünü henüz bilmeyen Ersin Korkut, ada konseyinde "Sakalım çok uzadı, böyle gidersem beni tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Köpeğim için ayrı bir karavan aldım. Gidince ilk köpeğimi sonra ailemi göreceğim. İlk an nasıl olacak, nasıl tepki verecek merak ediyorum" ifadelerini kullandı. Ersin Korkut'un köpeğinden bahsederken ne diyeceğini bilemeyerek sessiz kala Acun Ilıcalı, "Ersin seninle kameraların olmadığı bir yerde bir şey konuşacağım" dedi.

Acun Ilıcalı için yapılan bazı yorumlar şu şekilde:

Ersin'in köpeğinin öldüğünü kameralarının olmadığı bir yerde söylemek isteyen Acun Ilıcalı'a övgü yağdı: İnsanların acısını reyting malzemesi yapmadın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Korkut Haberler

500

Yorumlar (29)

Mustafa:

Adam sen zannedersin oğlunu kaybetti

4
14
yanıtYanıtla
Arzu:

Çocuğunuz var mı? Çocuğun olmuyorsa, bu güzel canlılara bağlanıyorsun, inanın sizden kıymetli. Evet evlat gibi bakıyor emek veriyoruz. Siz ölseniz okadar üzülmeyi ama rabbim in yarattığı o hayvanlar melekler sizden kıymetli

yanıt1
yanıt0
Erol Mehmet Yıldız:

Bu şahsın programları mide bulandırıcı

5
10
yanıtYanıtla
mmt:

bunlar bu işin kurdu artık boylelikle daha cok reyting ve tiklanma oldu :)

5
5
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Bugüne kadar söylememesi başlı başına reyting zaten. Köpeğin öldüğünü bilmeyen kalmadı

4
5
yanıtYanıtla
adil ol:

ıyıkı seyretmiyorum memleketin ahlakını bozan bir tv yazık

5
4
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

Acun acının ne olduğunu bilir, adamın hasıdır yolu açık olsun.

6
2
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Reyting malzemesi yapsa ne, yapmasa ne; şu virüsten dolayı ne dizi kaldı, ne film çekilebiliyor, ne de seyredilecek kaliteli bir şey var. Alternatif olmadığı için mecburiyetten ağzını açıp bu gereksizi seyrediyor insanlar.

3
5
yanıtYanıtla
tosun:

yiyosa ekran karsisinda aciklasaydi yapamadi cunki biliyor halkin gozunde nihat dogan kadar duserdi

2
6
yanıtYanıtla
Ali:

Reyting malzemesi yapılmayarak malzeme oldu bile.

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title