Haberler

Erdoğan, Ece Erken'e Sordu: Niye Evlendiremedin Bu Alişan'ı?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim resepsiyonunda evlenme sözünde duramayan Alişan yerine Ece Erken'e yüklendi. Erdoğan, Ece'ye "Niye evlendirmedin bu çocuğu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim resepsiyonunda çok sayıda ünlü isim katıldı. Eda Erol ile evlilikten dönen Alişan için Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ece Erken'e hesap sordu.

ALİŞAN: MALUM KONUYLA İLGİLİ KONUŞTUK

Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan Ece Erken'e "Neden evlendiremedin bu çocuğu?" diye sorunca Alişan da içini döktü. Alişan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a içini döktüğünü şu sözlerle ima etti: "Her yıl biraz daha kalabalıklaşan 29 Ekim resepsiyonu; milletin evinde, yine coşkuyla kutlandı. Sanat, spor ve iş dünyasından kimi ararsanız oradaydı. Ve tabii ki en büyük misafirler, 15 Temmuz gazileri ve aileleriydi. Sayın Cumhurbaskanımız'la özel birtakım şeyler de konuştuk tabii ki malum konularla ilgili ama aramızda..."


ESRA EROL VE ALİ ÖZBİR RESEPSİYONA GELMEDİ

Resepsiyona ünlüler akın etti. Ancak dikkat çeken bir şey vardı. Dİğer resepsiyonlara katılan Esra Erol ve Ali Özbir çifti bu resepsiyonda yoktu. Bu da akıllara 'Alişan yüzünden mi gelmediler?' sorusunu getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Ece Erken 29 Ekim Alişan Magazin Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title