Haberler

Emniyet Genel Müdürü Altınok, Baba Ocağında Kütüphane Açılışına Katıldı

Emniyet Genel Müdürü Altınok, baba ocağında kütüphane açılışına katıldı ERZURUM - Emniyet Genel Müdürü Selami Altunok, Erzurum'da baba ocağında Z kütüphanesi açılışına katıldı Çocuk ve Gençleri sosyal koruma ve destek programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire...

Emniyet Genel Müdürü Altınok, baba ocağında kütüphane açılışına katıldı ERZURUM - Emniyet Genel Müdürü Selami Altunok, Erzurum'da baba ocağında Z kütüphanesi açılışına katıldı

Çocuk ve Gençleri sosyal koruma ve destek programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürürlüğe giren Z Kütüphane projesi ile 8 Haziran 1997 yılında Muş İlinde Şehit olan Narmanlı Polis Memuru Müslüm Akbulut'un isminin yaşatılması için Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından Narman Anadolu Lisesine yaptırılan Z Kütüphanesi Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok tarafından açıldı.

Narman Anadolu Lisesi Bahçesinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının gösterileri ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Narman İlçe Müftüsü Yusuf Kars'ın Kuran-ı kerim tilavetinin ardından dua edildi.

Programda Şehit Polis memuru Müslim Akbulut'un öz geçmişi okundu. Narman Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Yaman, "Zenginleştirilmiş kütüphanenin okulumuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bugün burada bir tohum ekildi yarınların teminatına yatırım yapıldı" dedi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ise konuşmasında "Erzurum'da kış var ama Narman'da bahardan kalma bir havada sizlerle olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Milletvekili Orhan Deligöz, açılışta yaptığı konuşmada, Kutumar dağına yapılacak olan tünelin projesini Cumhurbaşkanına sunduğunu belirterek, "Çok kısa sürede tamamlanacak proje ile artık dağı çıkıp inmeyeceğiz" dedi. Narman yedi göller mevkiinin doğa harikası olduğunu söyleyen Deligöz, "Burayı da milli parklara kazandıracağız. Peri bacalarımızı milli anıt yapacağız. Ticaret ve sağlık meslek lisesine spor kompleksi yapılıyor. Narman'a elimizden gelen bütün hizmetleri sunacağız" dedi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altunok ise Narman'a beş yıldır gelemediğini belirterek hemşerilerini özlediğini belirtti. Altınok; "Türkiye'mizin bekası için Polisimizle Jandarmamızla silahlı kuvvetlerimizle birlikte gece gündüz çalışmaktayız. Aynı zamanda bizim sosyal projelerimizde var vatandaşlarımızla bir arada olmak bu bütünlüğü sağlaya bilmek amaçlı asayiş dairesi başkanlığında bizim ÇOGEP projelerimiz var. Bu projelerimizden birisi de bu zenginleştirilmiş kütüphane anlayışı ile arkadaşlarımız iyi niyet göstermişler Erzurum'a da yapmamışlar Narman'a yapmışlar. Başka bir ilçede yok biz asli görevimizi unutmadan yedi düvelin Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde operasyon planları var. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız biz bürokratlar 80 milyon insanımızla bunların planlarını bozmanın mücadelesini veriyoruz" dedi.

Altınok ve protokol daha sonra şehidin yakınları ile birlikte Z kütüphanesinin açılış kurdelasını kestiler.

Altonok Daha sonra Narman Belediyesini ziyaret etti. Narman Belediye Başkanı A.Yücel İşleyen, Narman'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Emniyet Genel Müdürü Selami Altunok'a bir plaket verdi.

Emniyet Genel Müdürü Altınok ziyaretlerinin ardından kendi köyü Olan Beyler köyüne giderek köy kahvesinde köylüleri ile sohbet ederek çay içti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Selami Altınok Erzurum Narman Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title