Haberler

Vestel Manisaspor'un Dönüş Yolunda Tatsızlık

Turkcell Süper Ligi'nde Dün Akşam Deplasmanda Sivasspor'a 3-2 Mağlup Olduğu Maç Sonrası Sivas'tan Dönen Vestel Manisaspor Kafilesi, Kayseri'den Özel Olarak Kiraladığı Atlas Jet'e Ait Uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na Geldi. Uçakta, Takım Oyuncuları ve Yöneticilerinin Yer Değiştirmek İstem...

Turkcell Süper Ligi`nde dün akşam deplasmanda Sivasspor`a 3-2 mağlup olduğu maç sonrası Sivas`tan dönen Vestel Manisaspor kafilesi, Kayseri`den özel olarak kiraladığı Atlas Jet`e ait uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı`na geldi. Uçakta, takım oyuncuları ve yöneticilerinin yer değiştirmek istemesi nedeniyle kabin görevlilerinin tepkileriyle başlayan gerginlik, İzmir Adnan Menderes Havalimanı polis karakolunda devam etti.

Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, eşi Ayşin Çubukçu ve Teknik Direktör Ersun Yanal, A takımı ve paf takımı futbolcularıyla, teknik heyeti ve üç idareci olmak üzere kafilede toplam 80 kişi yer aldı. Kafile Atlas Jet`ten kiralanan A 320 tipi özel uçakla saat 16.00`da Kayseri`den havalandı. Uçağın kalkmasından önce bazı yöneticiler eşleriyle, bazı futbolcular da takım arkadaşlarıyla yan yana oturmak istedi. Bunun üzerine kabin görevlileri herkesin yerine oturması gerektiği konusunda uyardı. Kabin görevlilerinin sert tutumu Vestel Manisaspor yöneticileri ve futbolcularda tepkilere neden oldu. Uçak havalandıktan sonra futbolcular ve yöneticiler Atlas Jet`in yayın dergisi Jet Life`in 135. sayfasında yer alan genel müdürlerinin ¨Hizmetlerimizi yolcularımız şekillendiriyor¨ başlıklı yazısını yırtıp, protesto amacıyla topladı. İdari Menajer Mustafa Turgat da dilekçe yazarak, uçak İzmir Adnan Menderes Havalimanı`na indikten sonra Kaptan Pilot Murat Gezgin`e verdi. Kabin görevlileri futbolcuların ve yöneticilerin dergiden genel müdürlerinin yazısını yırtarak tepki gösterdiğini Pilot Murat Gezgin`e iletti. Gezgin de telsizle polise başvurdu.

Uçaktan inişte futbolcuları ve yöneticileri polisler karşıladı. Uçaktan inerek, otobüslerin yanına gelen kafile bir süre ne yapacağını bilemedi. Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular otobüsle gönderildi. Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu ve Yönetici Dr. Mustafa Gürcan ile İdari Menajer Mustafa Turgat, Adnan Menderes Havalimanı polis karakoluna giderek ifade verdi. Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, kendilerine korsan muamelesi yapıldığını öne sürerek, ¨Ben 54 yaşındayım ve 30 yıldır yöneticiyim. Hayatımda hiç polis karakoluna gitmedim. Uçak personeli ve kaptan pilottan davacıyız. Biz özel uçak tutup, yolculuk yaptık. Bize uçakta hoşgeldiniz bile denmedi. Kötü muameleye maruz kaldık¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title