Haberler

Vestel Manisaspor'da Hakeme Öfke

Vestel Manisapor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. Haftasında Kendi Sahasında Kayserispor'a 1-0 Mağlup Oldu.

Vestel Manisapor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında kendi sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Vestel Manisaspor'un uzun toplarla oynayacağını biliyorduk. İyi mücadele oldu. Oyun sert geçti. Vestel Manisaspor gibi bir takımdan 3 puan almak önemliydi. Eğer bir gol daha bulsaydık maç daha farklı bitebilirdi" dedi. Kafkas, maçın hakeminin iyi bir yönetim gösterdiğini ifade etti.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise hakem Hüseyin Göçek'in maçı katlettiğini ifade ederek, "Bugün 90 değil, 50 dakika maç oynandı. Bunun 40 dakikasını Kayserisporlu oyuncular yerde yatarak geçirdi. Hakem de maçın sonuna 3 dakika ekledi. Bugüne kadar genç hakemlerimizi hep savunuyorduk ancak artık yabancı hakemlerin tartışılması lazım. Oyunun başında beni provoke ederek, 'atarım atarım' dedi. Oyun içinde kontrolü kaybetti. Selçuk'a ikinci kartı gösterip oyundan atamadı. Oyunun başında

Kayserispor'dan Koray ve Ali'nin atılması lazım. Yani ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kimi kime şikayet edeceğiz. Bize ceza vermekle uğraşsınlar, kendi hakemlerini hiç görmesinler. Bu kadar kötü, bu kadar rezalet bir yönetim olmaz. Bizi adeta katlediyorlar. Beşiktaş, Galatasaray maçlarında penaltı rezaleti, Kasımpaşa maçında golümüz verilmedi. 4-5 sıfırlık maçı bugün katlederek Kayseri'ye hediye ettiler. Allah'ından bulsunlar" diye konuştu.

Vestel Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer de Teknik Direktör Giray Bulak'ın açıklamalarının aksine hakemin büyük bir hata yapmadığını söyledi. Vardarer, "Bu maçta çok büyük bir hakem hatası olmadı. Mağlubiyete hakikaten üzüldük. Bugün hocamızın agresif olması bizi de şaşırttı. Ancak saha içinde her şey olabiliyor. Ben de olsam belki agresif olurdum. Bunlar normal şeyler" dedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından kırmızı kart gören Vestel Manisasporlu futbolcu Şener de, "17 puanla can çekişiyoruz. Buraya gelen hakemler inanılmaz rahat maç yönetiyor. Yani artık lütfen, rica ediyoruz. Bu kadar ezmesinler bizi. Bize yalandan fauller veriyor. Gole giden Burak, son adam tarafından düşürüldü, hakem sarı kart verdi. Eğer bir şeyler varsa biz artık mücadele etmeyelim. Bütün Kayserisporluları tebrik ediyorum Ragıp dışında. Ragıb'ın terbiyesini ölçtük. Maçta bana küfretti. Maç bittiğinde

hakemi tebrik ederken ben de kendisine ayıp ettiğini söyledim. O sırada hakem kırmızı kartını çıkardı. Benim kendisine küfrettiğimi söyledi. Allah belamı versin, futbolculuk hayatım sona ersin, ben kimseye küfretmedim. Biz bu işten ekmek yiyoruz. Yeter artık. Hakemler adaletli maç yönetsin. Bize penaltı çalmaları için adamın ölmesi mi lazım? Futbol Federasyonu'na, Merkez Hakem Kurulu'na ve basına sesleniyorum. Varsa bir şey söylesinler, biz mücadele etmeyelim. Bize de yazık" ifadelerini kullandı.

Vestel Manisaspor'un tecrübeli futbolcusu Ümit Bozkurt ise, "Burak'ın pozisyonunda Aydın son adamdı. Kırmızı kart gösterilmesi lazım. Biz lehimize karar istemiyoruz. Sadece standartlara uyulsun" dedi.

Kayserisporlu futbolcu Aydın da Burak ile ikili mücadelesinde son adam olduğunu belirterek, "Burak'ın pozisyonunda ben son adamdım. Topa müdahale etmek istedim. Hakem düdük çaldı. Pozisyonun faul olup olmadığını televizyondan izleyip göreceğiz. Ancak hakem takdir haklarını genelde Vestel Manisaspor'dan yana kullandı. Futbol mücadele oyunu. Hakem her pozisyonda faul çaldı. sonuç itibarıyla galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Kayserispor'un tek golüne imza atan Gökhan Ünal da galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Vestel Manisaspor topları şişirdi, pas yapmadılar hiç. Biz ise ayağa pas yaparak oynamaya çalıştık. Sonuçta galip geldik. Deplasmandaki galibiyet hasretine son verdik. İnşallah böyle devam eder" açıklamasını yaptı.

(MY-ÖA-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title