Haberler

Vali Karaloğlu EMİTT 2020 Fuarına katıldı

Güncelleme:

Vali Münir Karaloğlu, EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı. Fuarda ilk defa Antalya, tüm kurum, kuruluş ve firmalarıyla bir arada stant açtı.

Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 24. Kez kapısını İstanbul'da ziyaretçilerine açtı. Fuar'daki devasa Antalya standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Vali Münir Karaloğlu fuara katılarak Antalya'dan fuarda stant açan kurum kuruluş ve sektör temsilcilerinin stantlarını ziyaret etti. Sektör temsilcilerine başarılar diledi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'n katılımıyla fuarın açılışı gerçekleştirildi. Fuara Vali Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitti Böcek, Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Akdeniz Turistik İşletmeciler ve Otelciler Birliği Başkanı Erkan Yağcı, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege ve sektör temsilcileri katıldı. Fuarda Kanal V televizyonunda Canlı Yayın'a çıkan Vali Münir Karaloğlu Türkiye'nin ve bölgenin en büyük fuarı olan EMİTT'in Türk turizmiyle orantılı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirtti.

"En büyük markamız Antalya"

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonu Antalya olarak her sene EMİTT'e katıldıklarını ifade eden Vali Münir Karaloğlu "Bu seneye kadar fuarda hep parça parça var oluyorduk. Belediyelerimiz ayrı bir stant açıyordu. Biz Valilik ve BAKA olarak ayrı bir stant açıyorduk. Otellerimiz ayrı bir stant açıyordu. Ben Antalya'ya geldiğim ilk günden itibaren hep şunu söylüyordum. Bütüncül bir tanıtım yapalım. Bizim en güçlü markamız Antalya'dır. Antalya şemsiyesi altında alt markalarımızı serpiştirelim. Alt markalarda yukardaki güçlü Antalya markasından istifade etsin. Bu sene çok teşekkür ediyoruz. Ticaret odamızın moderatörlüğünde tanıtma A.Ş.'miz var. Onun eliyle bütün belediyelerimiz, valilik, sivil toplum, AKTOB, sektör hep beraber içinde bulunduğumuz alanda bir araya geldik. İlk defa bu sene bütüncül bir Antalya tanıtımıyla EMİTT fuarındayız çok mutluyuz. Kocaman bir Antalya şemsiyesi altındayız. İnşallah bereketli verimli bir fuar olur diye temenni ediyorum" dedi.

2020'ye yüzde 30'luk büyüme ile başladık"

Ocak ayı turizm verilerine göre 2020 yılını yorumlayan Karaloğlu "Ocak ayı tamamlanmak üzere. Ocak ayında belki rakamlar çok büyük değildir ama gösterge önemlidir. Trendin nereye gittiğini Ocak ayı verilerine baktığımızda anlayabiliriz. Geçen seneye göre yüzde 30'luk bir büyüme var. Yüzde 30'luk büyümeyle Ocak'a başlamak büyük bir moraldir, motivasyondur. İnşallah 2020'de, 2019'da kırmış olduğumuz büyük rekorların üstüne yeni rekorlar ekleyerek, kendi rekorlarımızı kırarak Antalya turizmine Türkiye turizmine hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fuarda 2019 yılı Antalya teması olan Aspendos'un maketi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ziyaretçiler Aspendos maketinde ve mini golf alanında fotoğraflar çektirdi. Fuarda stantları tek tek gezip temsilcilere başarılı bir turizm yılı geçirmelerini dileyen Vali Karaloğlu, mini golf sahasında da atış yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Münir Karaloğlu Doğu Akdeniz Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title