Haberler

Usta oyuncu İncilay Şahin, Yasak Elma dizinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Usta oyuncu İncilay Şahin, FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Tuvana Türkay, Eda Ece, Nesrin Cavadzadeve Barış Kılıç'ın paylaştığı Yasak Elma dizisine usta oyuncu İncilay Şahin dahil oldu.

Usta oyuncu İncilay Şahin, Yasak Elma dizinin kadrosuna dahil oldu

59 yaşındaki yaşında İncilay Şahin dizi kadrosuna Döne karakteriyle giriyor. Başarılı oyuncu, iflas ederek şoförünün evine taşınan Halit'in (Talat Bulut) komşusu olarak boy gösterecek.

İNCİLAY ŞAHİN KİMDİR?

29 Ocak 1961 tarihinde dünyaya gelen ekranlarda bugüne kadar onlarca farklı yapımda kamera karşısına geçen İncilay Şahin, 1995 yılında Çiçek Taksi ile başladığı kariyerinde geride kalan süre içerisinde pek çok projeye dahil olmuştur.

Usta oyuncu İncilay Şahin, Yasak Elma dizinin kadrosuna dahil oldu

Eğitimini Kayseri'de tamamlayan ve oyuncu olmak üzere MSM Aktör Stüdyo da eğitim alan Şahin, Çiçek Taksi dizisinden sonra Kuzenlerin dizisinde üç sezon boyunca yer almıştır. 2003 yılında Büyümüşte Küçülmüş dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan İncilay Şahin, aynı tarihlerde Hayat Bilgisi dizisinde yardımcı oyuncu olarak kamera karşısına geçmiştir.

İncilay Şahin; Erkek Tarafı, Kapıları Açmak, Çil Horoz, Şifre, Doktorlar, Yalnız Efe, 120, Elveda Derken, Yersiz Yurtsuz, Aman Annem Görmesin, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Aman Babam Duymasın ve Gülümse Yeter gibi bir çok dizide rol almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Şevval Sam Haberler

500

Yorumlar (34)

Başak:

Yasak elma bitmesin diyenler

84
10
yanıtYanıtla
Ferhat mutlu:

Kesinlikle devam etsin

yanıt27
yanıt2
Derin_cetinkaya:

Daha bir sezon var

yanıt13
yanıt0
:

yıldız çok tatlı ve komik. Ender şarap gibi kadın. AFET AFET kadın. Şahika iğrenç bir kadın. Artık onu öldürsünler. Leyla da artık öğ dedirtti. Oda gitsin diziden bir an önce

yanıt14
yanıt2
Leda:

Şu dizi bitse de kurtulsak yaaa. .

17
25
yanıtYanıtla
Emine başpınar:

Cok sevdiğim bir dizi hiç kaçırmam bitmesin lütfen

33
2
yanıtYanıtla
yapımcı:

Tamam. Kaç bölüm daha çekelim istersin

yanıt1
yanıt0
Izleyici fan:

Bu dizi hiç bitmesinnnnnnnnnn Pazartesi en sevdiğim gün haline geldi Emeği geçen herkese teşekkür ederim Beni ekrana kilitlediginiz icin

19
7
yanıtYanıtla
Elif:

Yasak elma bitmesin 2sezon devam etsin

19
4
yanıtYanıtla
Derin_cetinkaya:

Daha seneye bu zamanda bitecek

yanıt1
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title