Haberler

Ürkmez Belediye Başkanı'na Üniversitelilerden Ziyaret

Üniversiteli Bir Grup Öğrenci, Ürkmez Belediye Başkanı Osman Ürkmez'i Ziyaret Etti. Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Armağan Ökli ile Ege Üniversitesi Öğrencisi Ersan Bak Öncülüğündeki 15 Kişilik Grup, Başkan Ürkmez'i Soru Yağmuruna Tuttu.

Üniversiteli bir grup öğrenci, Ürkmez Belediye Başkanı Osman Ürkmez'i ziyaret etti. Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Armağan Ökli ile Ege Üniversitesi öğrencisi Ersan Bak öncülüğündeki 15 kişilik grup, Başkan Ürkmez'i soru yağmuruna tuttu.

Başkanı makamında ziyaret eden öğrenciler, Başkan'ın çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Belde ile Başkan'ın soyadının ayrnı olmasının tesadüf olup olmadığının sorulması üzerin Başkan Ürkmez, "Burada yaşayan Halk Yunan işgalinde korkmamış o yüzden buraya Ürkmez denilmiş. Benim dedelerim de soyadı kanununda bu ismi alınca belde ile benim soyadım aynı olmuş" dedi. Öğrenciler Başkan'la sohbet ettikten sonra, Türkiye'nin tek sivrisineksiz yazlık beldesi olması konusundaki çalışmaları belediye çalışanı Atıf Yıldız'dan dinlediler. Öğrenciler Ürkmez'in yükselen bir yıldız olduğunu belirterek "Fotoğraflar çekip internette yayınlayacağız. Ürkmez çok güzel bir belde. Sivrisinek mücadelesi ise çok ilgimizi çekiyor. Grubumuzda bu konu ile ilgili mezuniyet tezi hazırlamak isteyen arkadaşlarımız var. Konuyu inceliyoruz" dediler.

(SE-YB-YK)

21.06.2007 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title