Haberler

Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Bornozlu Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Güncelleme:

Başarılı oyunculuğuyla milyonlarca kişi tarafından takip edilen Serenay Sarıkaya, bu kez bornozlu sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Ünlü Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Bornozlu Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

"ÇOK ÖZLEDİK"

Oyunculuğuyla milyonlarca kişi tarafından beğeniyle takip edilen Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından bornozlu fotoğrafını paylaştı. Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Sarıkaya takipçilerinden tam not aldı. Sarıkaya'nın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Serenay çok güzelsin. Artık seni televizyon ekranlarında görmek istiyoruz. Çok özledik." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Bornoz bir insana anca bu kadar yakışır." yorumunu yaptı.

Ünlü Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Bornozlu Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Ünlü Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Bornozlu Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Ünlü Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Bornozlu Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Ünlü Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Bornozlu Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Sosyal Medya Instagram Sarıkaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (16)

saldıray:

zehirleyin milleti. ahlak nakte dönüştü.

11
2
yanıtYanıtla
Gül:

Çok güzel bir kadın, çok iyi bir oyuncu, dizilerini zevkle izliyorum

5
8
yanıtYanıtla
YALAN:

söylediklerin tamamen yalan. Onun bir yakını olmalısın

yanıt1
yanıt0
anam bornozla gezmezdi eve:

namuslu kadın kendi evinin içinde banyodan cıksa bornozla coluk cocugunun yanında dolaşmaz. hemen üzerini giyer. bunlar bornozla millete sergiliyo kendini .

12
0
yanıtYanıtla
LGBTkar:

Erkeksi bir görüntüsü var. . .

8
2
yanıtYanıtla
.BORNOZ ÇOK YAKIŞMIŞ.))))):

Çok özledik çoook:))) Ulan senin suratını kim görmek ister

8
1
yanıtYanıtla
DE GETTT:

Anlamıyorum her hafta bu vatandaş hakkında haber yapılıyor burada. Seni çok özledik, televizyonlarda görmek istiyoruz vs vs. Kim bunu yaptıran arkadaşlar. Buradaki yorumlara bakınca gerçek ortaya çıkıyor zaten. Güzel de değil, oyunculuğu da kötü. Zorla mı . . . .

9
0
yanıtYanıtla
tur bir:

haberi yapmak için kaç para aldınız? istatistiklere göre böyle haberlerde kişinin takipçi sayısı  artıyormuş. konu belli, haber ortada!! rezillik.

5
4
yanıtYanıtla
inandırıcı değil:

Saç baş taralı makyajlı. kimi kandırdığını sanıyor ergenleri mi?

7
0
yanıtYanıtla
canan:

güzel kız maşallah

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title