Haberler

Ünlü İsimler İsyan Etti: Kanunlar Değişsin, İdam Geri Gelsin

Güncelleme:

Son dönemde artan çocuk istismarına karşı ünlü isimler tek yürek oldu. Hadise, Ferhat Göçer ve Gülşen "Kanunlar değişsin, idam geri gelsin." dedi.

Ünlü şarkıcılar Hadise, Gülşen ve Ferhat Göçer verdikleri konser öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Üç isim de çocuk istismarlarına karşı isyan edip idamın geri gelmesini istedi.

"KÜÇÜK ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDEN ADAMLAR YAŞAMASIN"

Hadise, Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Hotel'in Sevgililer Günü organizasyonunda sahneye çıktı. Konserden önce basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı gözyaşları arasında konuştu, idam cezasının geri gelmesini istediğini söyleyerek Cumhurbaşkanı'na şöyle seslendi: "Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Adalet Bakanımıza sesleniyorum; lütfen yasalar değişsin. Küçük çocuklara tecavüz eden adamlar yaşamasın. Çok içten söylüyorum, idam geri gelsin. Biz sanatçılar bu konuda birlik olmalıyız. Biz bir araya gelip Cumhurbaşkanımız ve Adalet Bakanımızın yanına gitsek, kesin bir şeyler değişir."

REFERANDUM YAPILSIN

Gülşen de önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, toplumda infial yaratan olaylar hakkında sert açıklamalar yaptı: "İş artık çığırından çıktı. Nefes alabilmek çok zorlaştı. Bunların son bulması için bir birey olarak, bir ana olarak elimden ne gelirse yapmaya hazırım." İdam konusunda referandum yapılırsa kararının "evet" olacağını açıklayan Gülşen, kanunların değişmesi gerektiğini söyledi: "Caydırıcı cezalar getirilmeli. Bir hayvanı arabanın arkasına bağlayarak metrelerce sürükleyen kişi 300 lirayla kurtulamaz. Bebeğe tecavüz eden, toplum içinde yaşayamaz. O insanlar başka aleme gitmeli."

"GÜNAHI BANA YAZILSIN!"

Çocuk tecavüzcülerine idam isteyen bir başka isim de Ferhat Göçer. Önceki akşam Kıbrıs'taki The Savoy Ottoman Palace Hotel'de sahneye çıkan şarkıcı şöyle konuştu: "Bu canilik. 27 yıllık hekimim, hayatım insanları yaşatmak üzerine kurulu. Ama böyle bir olayla karşılaşsam, yemin ediyorum o kişiyi ellerimle boğarım. Bu adamlar asılsın, günahı da bana yazılsın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhat Göçer Kıbrıs Gülşen Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

OZLM:

kesinlikle bu caniliklere karşı idam gelmeli. tecavüz vahşetinin; hele de küçücük bir çocuğa yapılıyorsa bu, affı olamaz. İDAM GELMELİ.

11
1
yanıtYanıtla
RACO:

evet sonuna kadar katılıyorum ancak eksik idamın kapsamı genişletilmeli sadece sapıklara değil ahlaksızlık yapanlara zina edenlere her gece bi kadınla veya bi erkekle gününü gün edenlerede bişeyler yapmak lazım tümm sanat camiasına!! duyrulur

11
0
yanıtYanıtla
3535:

masum çocuklara, bebeklere, suçu günahı olmadan ölen kadınlar için idam gelsin. . suçsuz yere içeride olup da sapığı tecavüzcüyü dışarıya salan kanun olmaz olsun. . cezalar caydırıcı olmadıktan sonra daha çok çocuk ve kadın istismar edilir :(

10
0
yanıtYanıtla
Ibrahim bey:

Masum bir insani bilerek olduren herkese idam gelmeli tabi hirsizlara gaspcilarinda cezasi artmali

9
0
yanıtYanıtla
HATİCE:

BU İNSANLAR YÜZÜNDEN RUH HASTASI OLDUK SÜREKLİ ÇOCUĞUMA BÖYLE BİRŞEYDE NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ ANLATIYORUM. LÜTFEN BU CANİLERRR ÖLDÜRÜLSÜN HİÇBİR MİNİK BEDENE DOKUNAMASIN ONLARIN KÖRPE ZİHİNLERİNDE BÖYLE BİR CİNAYET İZLERİ OLMASIN. İDAM OLSUN Kİİİ HİÇBİR SAPIK BUNA TEŞEPBÜS EDEMESİN ÇOK GEÇ OLMADAN LÜTFEN LÜTFEN. . . . .

8
0
yanıtYanıtla
Diren:

Idam gelsin cocuklara dokunanlar gebersin

8
0
yanıtYanıtla
MAN MALTA ADASI:

ÖNCE TV AILE PROGRAMLARI YAPIN EY SANATCILAR SONRA POPILISTLIK

7
1
yanıtYanıtla
HÜCRE:

Sen bunları idam edersen bunlara ödül vermiş olursun. Ömrünün sonuna kadar hücrede işkence ediceksin bunlara, bir kere ölmekle bitmeyecek, her gün her gün ölecek. . .

7
0
yanıtYanıtla
fer:

idam gelsin gelsin daha adaleti sağlayamayan bi ülkeye gelmesin önce adalet sonra idam

4
3
yanıtYanıtla
eş dost:

idam çözüm değil işkence gelsin bence

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title