Haberler

Galatasaray Kopenhag'ı 3-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda kendi evinde Kopenhag'ı 3-0 mağlup etti.

Uefa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bu akşam oynanan maçlarda Galatasaray, Kopenhag'ı 3-1 mağlup ederken, Real Madrid de Juventus'u 2-1 yendi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bu akşam kendi evinde Kopenhag'ı 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Melo, 38. dakikada Sneijder ve 45+1. dakikada Drogba kaydetti. Kopenhag'ın bir golünü ise 88. dakikada Claudemir attı. Bu galibiyetle sarı-kırmızılılar gruptaki puanını 4'e çıkararak 2. sıraya yükseldi.

Bu akşam grupta oynanan diğer maçta ise Real Madrid ile Juventus karşı karşıya geldi. Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren mücadelede İspanya temsilcisinin gollerini 5. ve 28. dakikada Ronaldo kaydetti. Juventus'un tek golünü ise 22. dakikada Llorente kaydederken, 49. dakikada Giorgio Chiellini'nin gördüğü kırmızı kartla İtalya temsilcisi maça 10 kişi devam etti.

Bu karşılaşmaların ardından UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oluşan sıralama şu şekilde:

1. Real Madrid 9

2. Galatasaray 4

3. Juventus 2

4. Kopenhag 1 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray Kopenhag Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title