Haberler

Lavaboyu Kullanmasına İzin Verilmeyen Kadın Restoranın Ortasına Tuvaletini Yapıp Çalışanlara Fırlattı

Güncelleme:

Kanada'daki restoran zincirinde tuvalete girmesine izin verilmeyen kadın, dükkanın ortasına tuvaletini yaparak çalışanlara fırlattı. Olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kanada'nın ünlü kahve zinciri Tim Horton'da geçtiğimiz Pazartesi akşamı yaşanan bir olay izleyenleri hayrete düşürdü. Restoranın ortasını tuvaletini yapan ve daha sonra bunu eliyle kasiyere fırlatan kadının görüntüleri ülkenin en çok konuşulan konusu haline geldi.

TUVALETE ERİŞİMİNE İZİN VERİLMEYİNCE ÇILDIRDI

Kadının restoranın tuvaletini kullanmasına izin verilmediği için sinirlendiği, bir süre kasiyer ile tartıştıktan sonra dükkanın ortasına tuvaletini yaptığı açıklandı. Restoranın sözcüsü BuzzFeed News'e verdiği demeçte, bazı restoranlarının "misafirlerin refahını sağlamak için tuvaletlere kısıtlı bir erişim politikasına" sahip olduklarını söyledi. Sözcü yaptığı açıklamada, Kanadalı kadının geçmiş davranışlarına dayanarak tuvalete erişimine izin verilmediğini ve bunun da onu öfkelendirdiğini açıkladı.

RESTORAN "KAYGILIYIZ" AÇIKLAMASI YAPTI

Kahve zinciri yaptığı açıklamada, "Tüm misafirlerimiz için iyi bir ağırlama ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Bu videoda yaşananlardan dolayı son derece kaygılıyız. Takım üyelerimizin ve misafirlerimizin önceliği bizim için daima öncelikli olacaktır" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Kanada Kraliyet Polis Komutanlığı'nın sözcüsü Holly Largy, kadının olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alındığını söylerken kadının kimliği açıklanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kanada Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (109)

hidir:

ben beni , bilerek isteyerek burada yaratan yüce Allahın iradesine güvenerek konuşuyorum, Allah ın dininde türkiye dediğiniz terane, birazdan yok edilecek derme çatma bir çetedir. siz neyinize güvenerek konuşuyorsunuz ? bu yeryüzü , bu gördüğünüz dağlar taşlar, gökyüzü ve arasındaki herşey siz dahil Allah a aittir, türkiyenin bunlar içinde bir çöpü dahil yoktur, o sizin aptalca saçmasapan boş kuruntunuz. neyinize güveniyonuz oglim :) =??

629
20
yanıtYanıtla
TÜRK:

hoshttttttt bölücü vatanhaini itttt

yanıt2
yanıt31
osmanlitojadi:

benim adim hidir aklim budur

yanıt2
yanıt33
asd:

Allaha kira ödeniiyor mu pampa Ben bu ulkeye 1 yıl askerı ve atalardan kan kirası odedım Ozaman neden allah savasmadı ? Senı kandırmıslar burası Türkiye Oyuzden kuralları farklı yanlıs yerdesın. . .

yanıt0
yanıt1
İgrenc:

Midem bulandi.Bu hareketler insana yakismiyor.

127
2
yanıtYanıtla
Seren:

Kıçına sağlık iyi olmuş

40
1
yanıtYanıtla
asd:

Bu kadın komando eğitimi almış :D

27
1
yanıtYanıtla
Sedat:

İyi yaptı kadın sankı bıraksanız ne olucak

26
1
yanıtYanıtla
misafir:

en iyisini yapmis, restoran birde magdur rolu oynuyor, o restoranin adida aciklanmali birdahada kimse gitmemeli, türkiyedede büyuksehirlerde bayanlarimizin ücretsiz ulasabilecegi her semte WC yapilmasi sart.

24
2
yanıtYanıtla
ihtiyac:

iyi yapmis az bile

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title