Haberler

Türkiye Voleybol Federasyonu Mhk Üyeleri Antalya Kumköy'de Toplandı

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Üyeleri, Kumköy Side Sun Otel'de Bir Araya Gelerek 2006-2007 Sezonunu Değerlendirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi üyeleri, Kumköy Side Sun Otel'de bir araya gelerek 2006-2007 sezonunu değerlendirdi.

Antalya Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Efir ve İl Hakem Kurulu tarafından Antalya'ya davet edilen Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi üyeleri hem geçen sezonun bir değerlendirmesini yaptı, hem de 2007-2008 Türkiye Voleybol Ligi ile ilgili konularda fikir alış verişinde bulundular.

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Aydın Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Merkez Hakem Komitesi Asbaşkanı Ahmet Keten, Genel Sekreter Cemalettin Özmen ile üyeler Ankara bölgesinden Metin Önen, Doğan Aslan, Bursa bölgesinden Yaşar Yılmaz, İstanbul bölgesinden Kazım Güleken ve Tokat bölgesinden Refik Çetin katıldı.

Komite üyeleri, Side Sun Otel'de 2 gün süren toplantıda milli ve ulusal hakemliğe terfi edecek voleybol hakemlerinin sınav soruları ve tarihinin belirlenmesi, deplasmanlı Türkiye voleybol müsabakalarını yönetecek hakem ve gözlemcilerin çalışmaları, voleybolun yeni gözdesi plaj voleybolu çalışmalarının yanı sıra hakem ve gözlemci atamaları üzerinde duruldu.

MHK Başkanı Aydın Öztürk başkanlığında toplanan kurulda aday il hakemlerinin kurs sonuçlarının yayınlanması ve hakem talimatlarındaki maddeler de dikkate alınarak görüşüldü.

(AK-AT-İK-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title