Haberler

Turan Sayılgan Biyografisi

Turan Sayılgan
Doğum YeriMuş / Türkiye

Turan Sayılgan Kimdir ?

1972 yılında Muş Merkeze bağlı Sungu Beldesi'nde dünyaya geldim. İlköğretimimi Sungu Beldesi'nde lise öğrenimini ise Muş Mesleki ve Teknik Lisesi'nde gördüm. Sırasıyla Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat, Harran Üniversitesi Pamuk Eksperliği ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldum. 1996 yılından beri tarım, akaryakıt ve nakliye alanlarında faaliyet gösteren Hamzaoğulları AŞ, Hamzaoğulları Ltd. Şti. ve Kale Grup şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapmaktayım. İyi derecede Almanca, Arapça ve Kürtçe bilmekteyim. Evli ve 4 çocuk babasıyım. 2004 yılından bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi üyesiyim. İş hayatımdaki tecrübelerimi hizmete dönüştürmek amacıyla Türkiye Yüzyılında Sungu Belediye Başkan Adaylığına talibim. Aday adaylığı kararını mensubu bulunduğum Bedir Aşireti ileri gelenleri ile istişare ederek almış bulunmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonuna uygun olarak, toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hareket edeceğimi beyan ve taahhüt ederim.

EĞİTİMLER : Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü Harran Üniversitesi Pamuk Eksperliği Bölümü Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü.


İŞ DENEYİMİ: Hamzaoğulları A.ş. Yönetim Kurulu Üyeliği Hamzaoğulları Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanlığı Kale Grup Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliği




YABANCI DİLLER: Arapça ( İleri Düzeyde) Kürtçe (İleri Düzeyde) Almanca ( İleri Düzeyde)

title