Haberler

Trabzonspor, Dünya Kupasına Katılacak Onazi'ye İzin Verdi

Güncelleme:

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Onazi'nin ülkesinin milli takımıyla Dünya Kupasında mücadele edeceğini ifade ederek, "Son maç olması sebebiyle kendisine izin verdik" dedi.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupasına katılacak olan Onazi'ye izin verdiklerini açıkladı.

"KİMSENİN PARASI TRABZONSPOR'DA KALMAZ"

Şahin, futbolculara yapılacak ödemeyle ilgili olarak ise, "Başkanımız ödemeleri yapmak için İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda da bir sıkıntı yok. Trabzonspor'da kimsenin parası kalmadı, kalmaz da" diye konuştu.

'ESTEBAN ANTRENMANLARA ÇIKMIYOR' İDDİASI

Bu arada kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının sonrasında Trabzonspor'da genç isim Uğurcan Çakır'ın kaleyi devralmasının ardından takımda ikinci kaleci pozisyonunda yer alan Esteban Alvarado'nun sakatlığını ileri sürerek antrenmanalara çıkmadığı iddia edildi. 29 yaşındaki deneyimli kaleci, Trabzonspor formasıyla bu sezon ligde 3 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 5 maçta görev yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haluk Şahin Trabzonspor İstanbul Nijerya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title