Haberler

Trabzonspor, 3 Puanı 3 Golle Aldı

Turkcell Süper Lig'in 33. Haftasında Kendi Sahasında Bursasspor'u Konuk Eden Trabzonspor 3 Puanı Çağdaş, Umut ve Mutafa Keçeli'nin Attığı Gollerle Elde Etti.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Bursasspor'u konuk eden Trabzonspor 3 puanı Çağdaş, Umut ve Mutafa Keçeli'nin attığı gollerle elde etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında kendi sahalarından iyi bir skorla ayrılmak istediklerini ve bunu başardıklarını söyledi. Gelecek hafta Ankaraspor ile oynayacakları maçla ligi bitireceklerini hatırlatan Doğan, "İkinci yarıdaki puan cetvelinde en çok puan toplayan takım olarak, yerimizi de korumak bize moral verecekti. Her geçen gün takımın biraz daha oturduğunu görmek açısından çok önemli bir maçtı. Çok sakatlıklar yaşadık. Defansta oldukça

zorlandık. Ama buna rağmen kazanmasını bildik. İlk yarı iyi oynadık ve pozisyonlar yakaladık. Oyuncularım galip gelme düşüncesiyle hareket etti. Topu yere indirip rakibin üzerimize gelmesinden faydalanamadık. Ama son dakikada Mustafa'nın attığı çok güzel bir golle net bir skor aldık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçı kazanıp ligi bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise konsantrasyon eksikliği nedeniyle goller yediklerini ifade ederek, "3-1 mağlup olduk. Özellikle ilk yarıda oynamış olduğumuz futbol var ortada, bu aslında Türk futbolcusunun genel bir sıkıntısı. Ligi bitirdik diye düşündüğümüz zaman bu tip sıkıntılar maalesef saha içerisinde oluyor. Yemiş olduğumuz goller tamamen konsantrasyon eksikliğimizden kaynaklanıyor. İkinci yarıda oyunda dengeyi kurduk ve oyunun büyük bir bölümünde Trabzonspor'dan üstün oynadık. 2-1

mağluptuk, baskı kurduğumuz anlarda kontra ataktan 3. golü yedik. Mağlup olduk, üzgünüz" dedi.

Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir ise, bugün önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Kayserispor'un mağlup olmasıyla beraber bu sezonu ilk 4 takım arasında bitirmiş olduk. Özellikle Bursaspor maçı hem bizim için hem de taraftarımız için önemli bir maçtı. İyi bir oyun oldu. Ancak ikinci yarının başında çok rahat bitirebileceğimiz bir maçta 1 gol yedik ve sıkıntı yaşadık. Sonucunda galip geldik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Savunma oyuncusu Çağdaş Atan da ligin ikinci yarısının en başarılı takımı olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Azda olsa UEFA Kupası'na katılma şansımız vardı. Ama dün oynanan maçların sonuçlarından sonra malesef bunu başaramadık. Üzgünüz ama gerçekten ikinci yarı iyi bir performans sergiledik. 33 puan topladık. Bu Trabzonspor'u avutmamalı ama önümüzdeki sene için de büyük bir moral kaynağı. Hocamızın ve yöneticilerimizin gerekli gördüğü takviyelerle bu takım önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacaktır."

(GÖK-ÖS-İK-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title